Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naslov je za Kamernog teatra
A država za monti pejtona :D
selo gori a baba se ceslja...
Hahahaha. Jeste da si placenik Fahrudina Radoncica i da te zbog toga ne simpatisem ali ovaj put si me preduhitrio. Bas sam krenuo napisati identican komentar :)
zar sam placenik? :) hajde super, nisam znao da primam novac od toga, nek si mi rekao. Nisam ja placenik nego sam protiv kriminalne vlasti u Federaciji, a tebi to smeta zato sto si SDA zelembac ;) mozes samo da balis!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zaradil GRAS ikad ikakvih para? Mislim, preduzeće, prodaju uslugu, za nju dobivaju pare, pa mogul onda da zarade za svoje plaće, a ne da im neko drugi daje novac? A da im nisu plaće malo veće od zarađenog?
Kolko idu na ova sluzbena putovanja, a nista pametno da urade, vide od drugin, nauce nesta. Drzava mu plati , a on fino se placa po Riminiju, moram i ja upas u politiku da vidim svjeta, posljednje sto sam vidio je bio Tarcin..
...a vi kontate da će bubica čitat misli grasovcima? ...senzacionalizam/lajkizam.
baš bi me zanimalo kojim povodom je Bubica u Italiji............ šta je to službeno??????????
Joj KLITORIS.BA.....nepresušan ste izvor fakat! https://www.facebook.com/kvazinovinari
nek je on namirio svoju guzicu :)
Neko sada hoda pjeske u Sarajevu a neko putuje po Italiji luksuznim prevoznim sredstvima.
opet stvarno dugo su radili bez strajka
Otisao čovjek po pare, a radnici nisu mogli da se strpe! :)
Pa pise samoorganizovano nije nista najavljeno covjek otisao na putovanje sta ne treba da hoda ?
Piše "N.J" Nedžad Jamaković? Ovjerene kandidatske liste za oktobarske izbore 2008.godine KANDIDATI ZA OPĆINSKO VIJEĆE VOGOŠĆA : NAŠA STRANKA 6 JAMAKOVIĆ NEDŽAD http://www.vogosca.ba/stream/article.php?pid=722
Radnici ne dobijaju platu po nekoliko mjeseci, a nadlezni ministar obilazi Italiju. Toliko o vladi i ministrima i koliko brinu o obicnim ljudima
Cim je to bilo i jos u rukama SDA nema tu hajra!
U Džalalabad-u stanje redovno :) ) ) ) )
Pa sta je od Bubice drugo i ocelkivati, on je i unistio GRAS u potpunosti.