Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li i za ovo da krivimo politicare? ovaj ekocid radi obican narod, nekvalitetan narod koji ne zasluzuje ova lijepa prostranstva, iz tog naroda kasnije dolaze politicari. ne popravlja se situacija od vrha... molim ono malo optimista sto je ostalo da napusti zemlju, gotovo je.
Političari upravljaju komunalnim poduzećima, nacionalnim parkovima i javnim zemljištem. Oni REGULIRAJU pravila ponašanja zabranama. Za početak, da kvadovi od kojih koristi imaju samo nelegalni rentijeri prestanu rovati po endemskom bilju
Radili bi i njemci al bit ce udareni po dzepu. Jel mislite da su kulturniji bili? Nisu, nego kazne, po dzepu udari i tako ih napravis "gospodom"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Leglo primitivizma i krkanluka, zapuštene svekrve i jetrve i njihovi ljeljci sa stomacima na suncu i glavom u hladu (dakle raširenog droba i skupljenog mozga), usput i koja dvoguza i piva, obavezno razbijeno staklo u jezero, sve pod budnim okom narodne milicije koja se utopi u isti narod....to je sva psihologija hude Bosne i Hercegovine , koja crna ekologija i turizam??? deri i žderi, što više podereš i poždereš manje će ostati za one iza tebe.... ukratko proljev od države i naroda
Odavno vjerodostojniji tekst ne procitah.
Ako želiš ubiti zmiju, onda je moraš glavu stući i bit će mrtva. A ko drugi nego naši političari, oni su krivi, oni kroje zakon!
Zna se tko upravlja opčinom a i Jeterom tražili ste eto vam
boračko i prokoško, sramota
This is Bosnia and Herzegovina
to ce arapi pozlatiti...
Ne i tamo nam je vjerovatno Dodik problem inače bi bilo bolje ili Seka možda ona neda inače bi bilo sve top!!! Do ljudi je sve samo ih negdje imate normalne i "znaju kako" a negdje imate djubrad koja puste da se gradi po zaštićenom području i biseru prirode...
Treba se okupiti i sve popaliti. Ionako je sve na drzavnom (svih nas), sve ilegalno, sve preko stela (korumpirano) itd. Da ga vidim ko ce zalbu uloziti i traziti odstetu? I da, put minirati i razvaliti skroz, da samo planinari pjesice mogu proci.
Stoka sitnog zuba
Vijest bi bila da je sve u redu,ovako je normala.
10 bagera i 20 kamiona, sve se ovo moze poravnati i urediti za mjesec dana, samo dobra volja i petlja
promjena prirode... Ovdje se kuka na močvaru a mnogi iračani se moraju odseliti jer nema nikako vode
Korumpirana stoka iz opcine Fojnica, a i sa kantonalnog nivoa, su krivicno odgovorni za, slobodno mozemo reci unistenje Prokoskog jezera. Jos sad hope da legaliziuju heeeej?
Mi smo budale
PRIMJER TREBEVIČA ŠTA REČI DALJE !
Jednom rijecju mi smo stoka koja ce unistiti ovu planetu a samim tim i nas.