Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
29 godina ista prica od vas novinara i etnonacionalista. Ta prica ako vas i njih hrane , mene ne . Meni je mnogo vaznije da se ekrene ekonomskom razvoju i napretku . Dok moje djete zavrsi skolovanje , skoro svi ucesnici ratni desavanja ce umrijeti , zatucanje ce ostat isto
Autor ovog teksta, Semir Hambo, očigledno da je SDA simpatizer. Omalovažava sve sto je dosad napravljeno nakon izbora, odnosno da je vlast brzo formirana. Da, to i jeste uspjeh, obzirom da krkani i balvani iz kriminalne SDA ni to nisu uspješno radili . Klixov novinar se ne osvrće ni u jednom momentu organizovanom kriminalu, korupciji, nepotizmu i opstem rusvaju koji je ostao iza SDA, i koji treba počistiti. Svaki korak, nebitno koliki, je korak ka uspjehu.
Dodjite roditeljima ubijene djece, djeci ubijenih roditelja pa im recite da nije izvrsila agresiju! Objasnite im i odkud Splitski vojovnici na Bokševici u Doljanima itd. Objasnite onim sestrama koje nisu svoju bracu mogle prepoznati, jer su bili isjeceni u komade
Malo pročitaj šta kaže Splitski dogovor što je Alija potpisao!
Splitski dogovor kaže i do koliko daleko su mogli ići, kojim povodom, da se koordinišu sa Vladom BiH i ostale stvari, kao i to da moraju napustiti BH teritorij kad Vlada BiH to zatraži. A oni otišli 50 km preko granice u Mostar da pomažu opsadu HVO-u, pa čak i dalje prema Konjicu, Gornjem Vakufu, Bugojnu. Šta ti nije jasno, ili si samo UZPovac?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Djaba moj Semire pises kad "simpatizeri" novih politickih desavanja nece priznati da su glasali za losu opciju. Vade se na neki ekonomski napredak i sta vec a to se nikada nece desiti... Mozda ce njihova djeca imati taj ekonomski napredak kad budu rasla u drzavici velicine Sarajeva jer ce je do tada dusmani rasparcati.
Kad svi nastoje da situaciju ne eskaliraju i složno rade na pomirenju onda ima smisla o diplomatskoj šutnji. Kad ti npr četnnici oštre noževe i prave parade da slave svoj uadnji krvavi pir, onda je to samo ono iz 1991-e "šuti, nemoj da se Ante i Jovan ne naljute". I onda su ovi zdušno provodili sistematsko klanje, silovanje, progone, pljačke i paljevine 92-95. Naljutili su se i ljute se što nisu do kraja uspjeli.
Iz komentara se ocijutuje, pak, da je narodu DOSTA vise nacionalistickih sr...nja, i da se polako okrecemo realnosti, ekonomiji i pameti. Aferim !
je li ovo (opet) neki zal za SDA, stvarno vise...
Jedeš vnago uredniĆe
Predsjedništvo je usvojilo budžet za 2023 godinu. A svi su očekivali da će Hrvat Komšić biti protiv nove vlade i njihovog budžeta. Kad ono pelješki most
Konaković je pomenuo presudu u jednom dijelu, za udruženi zločinački poduhvat.Takodje je rekao da je Komšić patriota BIH.I rekao je da bi jasan odgovor jeli bila agresija zadržao za sebe.Sasvim korektno. Stanivuković je homoseksualac ,Dodik ga drži u šaci ,ima snimak,i zato on radi to što radi..
Komšić je hurčina nedojebana
Gdje se ovaj sijedi lisac pojavi , zlo je tu.. Sta drugo od osnivaca logora u ratu ocekivati.
Sve osim čvrstog i pametnog odgovora probosanskog bloka je loše. Nema popustanja po pitanju crvenih linija. To su presude međunarodnih sudova, činjenične stanje, državna imovina. Nećemo svadje i podjele ali ISTINA se mora prihvatati. To ne mogu ni Konakovic/ trojka nema on taj kapacitet, ni SDA sama koja ima dosta mana, zato nam treba skup najumnijih glava iz svih probosanskih stranaka da vode zajedničku državnu politiku.
Sve osim čvrstog i pametnog odgovora probosanskog bloka je loše. Nema popustanja po pitanju crvenih linija. To su presude međunarodnih sudova, činjenične stanje, državna imovina. Nećemo svadje i podjele ali ISTINA se mora prihvatati. To ne mogu ni Konakovic/ trojka nema on taj kapacitet, ni SDA sama koja ima dosta mana, zato nam treba skup najumnijih glava iz svih probosanskih stranaka da vode zajedničku državnu politiku.
SDA je loša, a Konaković još gori. Sa druge strane, u srpskom i hrvatskom političkom establišmentu u BiH su 95% goli fašisti.
U medjuvremenu, bosansku javnost, poput teladi, zamajavaju pricama o diplomi, doktoratu, respiratorima...
Nigdje nam SDA urednik neće da kaže da je diploma Oscime krivotvorena, tj. ne razvijaju tu priču samo ko je anti SDA, kakav kupljen stranački portal...
Ebale vas tradicionalne vrijednosti zbog njih smo zatucani bekani