Komentari (597)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirza Hatic brate ovo je posao za tebe…
“meni je smeto, ja sam ga oborio”
Super, neka svijet zna odakle su agresori ubijali gradjane Sarajeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Cirkus.
Trojka i mi sa njima smo majmuni koje driblaju
Sad ce Trojkasi reci da je ovo primjer kompromisa, pomirenja i ljubavi i da im se ovo svidja. Nisu Sarajlije nista bolje ni zasluzili, kad glasate za Trojkase a stidite se svoje vjere nacije i imena. I trebaju vam pravit ove svetionike.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa jesu morali napustiti Sarajevo, Krajišnik im naredio. Kaže kako sam ja napustio svoje ognjište možete i vi svoje, nećemo da živimo u njihovoj Federaciji.
A posije probokacija na posao u Federaciju da vam Federacije nema hljeba ne bi imali Genocidaši a gori su ove gazde ili drzavne institucije koje ih zaposljavljaju..
S obzirom koliko stanovnika Istočnog Sarajeva radi i svakodnevno dolazi u Sarajevo mislim da su svjetionik i mirnu luku trebali spustiti malo niže, negdje oko Baščaršije jer tu im je egzistencija a ne gore na planini.
Eto cim se nas narod babi , a hljeba nema jesti
Ovo zapišavanje se jednostavno riješi: doneseš (nametneš) zakon da može biti postavljena bilo koja zastava, ali da uz nju mora biti državna, koja mora biti iste veličine ili veća. Brzo bi nestale zastave s raskrižja i kružnih tokova
Pogledajte film Vanzemaljci iznad Sarajeva, sve će vam biti jasno.
Klasično zapišavanje tertorije, a znamo ko zapišava teritoriju. Jasno ko dan.
Dobro su ga zakajtali.Srbi svjetionik,hrvati krst na vrh brda,a bošnjo opet bacio kuk 🤷
Pufff, i ne podjseca na rusku trobojku. Ali eto, sto kaze onaj, sinoc provokacija, jutros na pos'o kod gazde Federacija.
Bravo cosicu...lijepo izgleda
Hoce li biti nesto slicno i na Jahorini kao dodatak postojecem djikanluku.
Zanimljiva neplaćena promocija ove benigne provokacije. Klix detaljno prenosi izjave i sve fotografije, pa me baš zanima s kojim ciljem ... Inače, lažna je tvrdnja da se "vidi iz čitavog grada". Vidi se toranj uz pomoć teleskopa a te neke likovne instalacije ni na taj način ... Mjesec se bolje vidi ...
Mordor. Oko Sauronovo.
Stocno Sarajevo svjetionik brodovima koji plove po bosanskim planinama. Prohlupo djihkan 100%
Slika 6 vidi teletabisa