Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necu se grijati na izvinjenje
da oni hoće uvest mjerace pa koliko para toliko muzike ovako se svi patimo...
yebo izvini, smanji racun
Jadna ti je firma koja šalje apel svojim kupcima da plate kako ne bi narušili sistem, gospodo vi nemate sistem jer ljudi koji uredno placaju moraju ispastati zbog onih koji hoce da se dzabe griju, kompletno Sarajevo drhti pred sezonu grijanja jer hoce svima da iskljuce plin zbog vase nesposobnosti da naplatite svoja potraživanja. Niste bili u stanju za toliko godina da rjesite neplatiše, i sada vam jedino preostalo da apelujete.
šta raja ima od vašeg izvinjenja,hoće li ih to ugrijati?
Izvinite i vi što vam necu placati racune....
Ali ce te isporuciti svakako racun za grijanje! Da li ce biti "malo" barem umanjen?? Sramota od Vas sto to niste prije obezbjedili, vec u sred zime, tj januara a kako je krenulo tako ce biti i u februaru..... Sram i stid da Vas bude.
Meni stvarno nije jasno što ne plaćamo cijenu mazuta i lož ulja umjesto nepostojećeg plina?! Dalje, što Toplane nisu snkcionisane jer nam svojim "alternativnim" gorivima stvaraju otrovni smog? Treće, mami nek se izvinjavaju!
**balo vas izvinjenje, umanjite mi racun!!!
Izvini, ali ja ću smanjit
Ja ujutru ustanem stan Sibir. Živa muka otići u WC i obaviti malu nuždu.
a hoce li to izvinjene biti u formi manjeg računa za redovne platiše?
Hoće. Doći će ti na 65 KM manje marku i po.
pisam vam se na izvinjenje
Dabogda propali pa se svi na drva grijali!
A da im ja uputim izvinjenje kad manje platim?
hahahahahaha
cuj izvinjenje u kapitalizmu??? izvinjenje se iskazuje kroz umanjenje računa... pa ne možemo se igrati komunizam-kapitalizam haloooo juhuu
Zajebi Ti To Prvo Smrzoh Se A Drugo Ako Slabo Grijete Neka Budu Slabi Racuni