Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijemci nas guraju u srpski minić šengen. A SDA nema ništa protiv. Kad je Turska vidjela da BiH nije postala kandidat, ne priča se više ni o trijali sa Srbijom. Znači sve ide po srpsko-turskom dogovoru, a da Bošnjake niko ništa nije ni pitao. A zna se ko je kriv, kad te svi ignorišu. I zapad a i istok.
Abdulah22 Valjda Srpsko Ruski Balkan. Kad je nešto istina treba moći izreći. A Turska treba samo brz i slobodan promet za svoje šlepere i ljude u pravcu EU i nazad. De vi živite da neznate
Mislim da mi vise nece moc ni putovat u EU, a kamoli dobit neke statuse ili pogodnosti.
trebaju oni naše momke i djevojke koje će im dupeta prati i vikendice graditi
Sta nas briga, nako ove situacije sa Moldavijom i Ukrajinom ovakve vijesti trebaju da nam budu irelevantne. EU je pokazala svoje pravo lice, i jasno pokazala da nas nece. Treba kreirati nove strategije i traziti neke nove partnere, nije svijet EU.
Šmit otvorio karte: Mogu samo reći da sam u punoj funkciji, da sam nastupao u Vijeću sigurnosti, idem u Beograd i tamo me prihvataju predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i patrijarh SPC-a. A kada imam blagoslov crkve, onda to mora biti to - rekao je Schmidt.
I oni sa losim i oni sa dobrim namjerama, i Evropejci i Bosanci, dosadni su sa EU pricom. Oni koji se pitaju ne zele nas a i da daju kandidatski status, s njim se moze mahat sto godina. Popustite vise
picnem ti nenu😎
Picula Brao
Mozda bude nesto za region sa ovim Piculom. Bolji je vjerujem od coviceve zeljanice
Satler stiti Covica i Dodika. Covic zaustavlja sve moguce zakone i prolazi nekaznjeno. EU OVO MORA ZNATI!
Uhljebio se Tonino.Niko više nikad neće ući u tzv.europsku uniju.Koja nije ništa bitno.
Željko Komšić je otac hrvatske nacije