Komentari (356)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadaj se nadaj ceto mali al neces to nikad docekatiiiiii uhhh gdje me najde.
ZBOG VJECITOG MIRA U REGIONU NAJBOLJE JE SRBIJU PODJELITI SANDZAK VRATITI BOSNI PRESEVO VRATITI KOSOVU VOJVODINU PRIPOJITI HRVATSKOJ i MAĐARSKOJ TIMOT PRIPOJITI RUMUNIJI PIROT VRATITI BUGARSKOJ A SRBIMA,VLASIMA I POSRBICAMA OSTAVITI BEOGRADSKI PASALUK UZ NADZOR UN.
realnost je da Babo u Krajini posao privodi kraju.Covke do jeseni formira broj 3 a Mile sve to posmatra sa strane i procenjuje dal ce biti uopste potrebe da raspisuje 2018.Kako sada stoje stvari izgleda da nece.Predsednik Toma je iskusan, pragmatican i stari politicar.Zna on dobro sta i zasto govori.Sve ce brzo da bude gotovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Iako ce sad krenut price patriota svih strana...moze se dogodit svasta na ovom podrucju Balkana a da nitko od vas/nas prstom ne mrdne! Oslo Kosovo uz 2 skupa u BG-u Kosovo je Srbija bez ispaljenog metka, a Srba ima vise od nas zajedno...ako se guzonje sa Z ili I dogovore, mozemo svi sjest i plakat(uz pokoji skup)
svo oružje JNA koje ste imali u rukama nije vam pomoglo. iz Sarajeva ste pobjegli. nekada vas je bilo više od 36% a sada samo 1% u Sarajevu. Jel mislite da ste pobijedili? Ili mislite da ćete "osloboditi" Bosnu? Dođite ponovo kukala vam majka..
Mislim da sam tamo vidio Ismira Jusku...😐
Drina je upravo tu da kaze dokle je Srbija!
E, Tomo Nikolićusada već bivši po svemu, a budući po suđenjima i robijanju, kolektivnom, sa čitavom familijom, znaš valjda da; " NADA UMIRE POSLJEDNJA!"
Nista osobno nemam protiv ove seljacine, ali stvarno je panglu frajer!
Mozda se spojite al u Velikoj Bosni :)))
Kako stvari teku biće one jednake veličine.
samo sanjaj moj ceto
retardinjo je loše sanjao ne usmjerite mu, poslije terapije se njemu razbistri....
Nekontam kako uvijek neki Srbin se rodi da iste teorije prića na kojem su svi gubili i gubili..A RS je do krjaati korak do RBIH..Bolje da se brine za Srbiju koja je do jaja u belaju.
Super kad ga budete otvarali dovedite sto vise srpskih zena da ih zguzimo pa da most dobije pravo znacenje .
Nikad dok I jedan pravi bosnac dise a ti ces umrijeti nadajuci se nacisticka bolesna bando izrod srbskog naroda takvi odgovaraju americi i evropi jer svoje trziste prosirivaju na balkanu i bogate se na racun Nase naroda mamicu ti lopvsku tvoja teorija je zavadi pa vladaj kao I americka i evropska slomi ekonomski Moralno dusevno i onda samo laganje balkanski politicari govna iz iste septicke Jame koja smrdi daleko treba vas sviju u jednu septicke i dobro zatrpati.
Samo se nadaj djikane HAHAHAHAH
https://www.youtube.com/watch?v=LgIAi0rJP4s
haha , prc , ovaj lik je toliko nebitan da ga ni njegovi u smrdiji ne hebu ni 2%