Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DANAS se vozimo djabice nigdje ni jednog revizora
Slike za turiste, a kad dodju ... tramvaj mirise na omeksivac tek opran, malo zulja i drma, vrata sluze kao klima uredjaj, nabilo se naroda to dahce do bazdi to galami... i onda udju orangutani i gorile i pola raje izadje van... zacudjeni turista ostane da se raspravlja na tecnom kunte-kinte jeziku, inace sluzbenom jeziku GRAS-a.
Žena sama već 20 godina čisti tramvaje. https://youtu.be/iblwU7Jj1j4
Pa ja, ne ko za Božić.
FOTO+ VIDEO ( GRAS oprao tramvaje,autobuse, trole) ledi krv u venama.
zamisli oprali tramvaje i pres konferenciju sazvali...zar to nije stalni posao nekim ljudima od 1500 uposlenih?
Nisu oprali tramvaje nego je oprala tramvaje. Žena sama već 20 godina čisti tramvaje, a o tome niko ništa ne zna. https://youtu.be/iblwU7Jj1j4
Sad će se naći neko da i ovo kritikuje.
to grasE, ne izlazite napolje bez velike nuzde hahaha
izbacice svih 13 vozila na ulice