Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali ova pjesma je opjevana hiljade puta. Zadnjih 20 godina ista prica, to nas je dovelo do prosjackog stapa. Sad je ovaj donio Dodiku 50 hiljada glasova...
Bolje bi mu bilo da se vrati u Sarajevo i oda kao kakva skula po Marindvoru kao što to obično radi. To radi extra.
Sa koje si ti planete Tokicu spao? Nece narod ukidanje RS, mijejanje imena i ostale gluposti. Narod hoce, POSAO, PLATE, PENZIJE, MIR, SIGURNOST, PROSPERITET!!!!! Svaki Srbin ce rado otici da radi u ISLAMSKU republiku Iran ako mu je tamo dobro i zaboli ga sto se zove Islamska republika, svaki Bosnjak ce otici u RS i tamo raditi ako mu je dobro i zaboli ga sto se zove Srpska. Svaki Srbin, Bosnjak i Hrvat ce rado otici iz ove zemlje zbog takvih kao sto si ti - koji prosipaju iz supljeg u prazno vec godinama. Zar misliste da je narod i dalje glup pa da nasjeda na te predizborne nebuloze - eh da vam je VLAST VLAST VLAST i samo to boli vas briga i za prve i druge i trece
Asda-ovska zagorijela, zaostala, nepromisljena i nepismena politika poltrona i vodja Asda stranke... samo su oni mogli doci na ideju istupiti ovakvom retorikom, dakle vidi se da ne prate trendove promocije i trendove oscjescivanja naroda. njihova politika jos uvijek pije vode samo na unsko sanskom kantonu gdje je najveci broj nepismenih i marginaliziranih ljudi. te glasove na ocevid brojnih ljudi kupovali su novcem, daju ci ljudima oad 100-200 maraka na ruke, a brojni sljedbenici ove stranke "zavrsili" su privatne fakultete na LJusini, bosanskom novom, i prijedoru i zaposleni su kao poslusnici u svim drzavnim kantonalnim i opcinskim administrativnim sluzbama u unsko-sanskom kantonu. predpostavlja se da je takvih poslusnika ove stranke cak preko 2000. tih 2000 ljudi, ovoj stranci na unskosanskom kantonu donosi preko 5000 glasova. ovo je jedna od najkorumpiranijih stranaka koje su dokazano povezani sa iranskim i selefijskim podzemljem. provjerite.
ahahah.. psi laju karavani prolaze... izjavio u banja luci u prostorijama islamske zajednice pedesetak okupljenih, kad godine zbrojiš zbir 1 000 000....futavci, jadnici, bolesnici... samo se tješite ništa vi postići ne možete... a predsednik će biti srbin i potpredsednici oni koje srbi odrede... idioti sami sebi mažete oči... sramota me vaše gluposti..
Lijepe riječi, a lijepo bi bilo da se ostvari...
SRPSKA GENOCIDNA TVOREVINA ĆE SE SAMA OD SEBE RASPASTI. SVE ŠTO JE NA ZLU NASTALO -NE OPSTAJE. SRPSKIM ZLOČINIMA I LAŽIMA DOLAZI KRAJ.
ja kako, ja kako :D mi ništa lagali nismo gluperdo.. vama dolazi kraj zbog laži i obmana... za pet godina cifra muslimana stradalih u ratu polako će preći ukupan broj istih sa popisa iz 91 .. pa će onda zapad navratiti sa karavanima muslimana koje će tjerati sa svoje zemlje i kroz BH pa će te i vi s njima u anadoliju kako je i red... naravno Bakir i ostali slični njemu će prije toga morati vratiti pare što je na vašoj muci, laži i bolesti uzeo od zaluđenih zapadnjaka... poslije toga može i RS da nestane i ostane Bosna kakva je u slavno vrijeme i bila :P ...
Tako je!
prefiks je dio rijechi koji se dodaje na pochetak neke rijechi. ...just sayin'
https://www.youtube.com/watch?v=kHXvmzo2nwA&feature=youtu.be
Čini mi se da ovom pričom ide samo na ruku Dodiku.
insAllah :)
...
Borba za državne jasle i fotelje,e moj tokicu ubleho bundoglava :-)
slazem se sa vecinom da su vlasi ljudski otpad,ali vjerujte mi da su šokci veca pogan od njih...
Kad malo bolje razmislim, možda je ipak prerano za ovako otvorenu politiku. Najbitnije je prvo da se bošnjaci vrate u RS, pa da se može očekivati pobjeda. A do tad šutiti i kada budemo imali veliki broj bošnjaka u RS krenuti sa ovom politikom.
Hhahahha da mi je nabavit stuffa sto on pusi