Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Covjek je u pravu 100%
Ovaj Sejfudin je komedija lik... Od srca se nasmijem kad ga vidim,a kamoli kad cujem one njegove cuvene umotvorine... Jadan narod kojeg on predstavlja... Ako niste mogli naci boljeg,niste trebali ni ovoga! Jedino u cemu je uspjesan je izazivanje podsmjeha normalnih ljudi... :DDDDD
republika srpska = genocidna tvorevina ovako su prava bošnjačkoj rođenoj i nerođenoj djeci davali genocidni srbi: http://img83.imageshack.us/img83/2388/suha14xi.jpg http://img99.imageshack.us/img99/9544/suha42hm.jpg http://img83.imageshack.us/img83/2748/suha25yy.jpg
U FBiH nisu dobre dvije škole pod jednim krovom a Konjević polju u RS trebaju dvije škole pod jednim krovom???? Eto RS koči napredak i multikulturalnost BiH.... Popis će pokazati ko je multikulti a ko je fašista. Podaci o povratku u RS naspram povratka u FBiH će biti jasno raskrinkavanje ideološkoh istripavanja o srpskom agresoru i sličnim glupostima. Kako neko može biti agresor ako brani grad u kome se rodio, a neki likovi talibani patriote? To ne prolazi. MZ je dobila svoje od Srba, Kosovo, Srbiju, Beograd i sve ostalo čime realno upravljaju. Šuljaci tipa agresija i genocid više ne piju vod ni u Briselu ni u Vašingtonu.
konjo ne traze se dvije skole pod jednim krovom,trazi se da se uci vlastiti jezik u vlastitoj drzavi i historija opceprihvatljiva za sve osim za roktajućo-umašćene nomade koji su dovedeni nekad davno da sluze bošnjačkim begovima!Dalje,PC je dodijeljena samo da vas se smiri dok se Kosovo uzme,Kosovo je uzeto,ostalo je jos malo nekog posla da vas počiste tu šačicu dole sto je ostalo i elfatiha eh onda dolazi ovo na red ma ni svejstan nisi kako ce vas sikterisat odavde,ti to ni sanjat nemozes,pa jel se nesjecas kako ej Holbruk Alji reko "potrajat ce to jedno pedesetak godina" kad ga je ovaj upito o PC-u?! Proguglaj malo,Znaci htjeli vi ili ne vasa buducnost je Belgrade pashalook u miru sa svim ostalim susjedima ;Republjik e Kosoves,Republika Sandzak,Republika Vojvodina i eto ta vasa republikica Belgrada pashalook ili mozda i to Sandzakom beogradskim nazovemo.
ne znam za koga isti ti govore da su nestabilna grupa i da ni pod koju cijenu ne smiju imati svoju državu..samo toliko. Pa šta su dvije škole nego to sve što si ti nabrojao?
bravo Sejfo doktore,ti i Emir Suljagic ste jedini politički muskarci u Bošnjaka ,ono ostalo sve kučkice zenske! Jedini vi imate mošnje do tala znaci,vuku se po betonu.Bravo i da Bog da da nas ima vise ovakvih hrabrih i odvaznih.
pa te kucke su na platnim spiskovima zapada,zato samo oproban šablon sa Kosova,prvo zavrsis sa izdajnicima al obavezno nekog krupnog zešće za primjer pa posle ti je lako,jer srpcici i ostala govna su slaba konkurencija
antiizdajnik1 KOSOVE ja i ti se razumijemo :)
Ma medjunarodna zajednica ti je ono "samo ne talasaj, a ako zatalasa prikloni se jacem" Goni ih pizdu materinu!
Ista je to "Međunarodna zajednica" iz 1992-95. Sjetimo se izjave Lorda Ovena iz 1993: "Ne sanjajte, ne zavaravajte se! Ne postoji nešto što se zove "Međunarodna zajednica" koja bi zaštitila vas i vaša ljudska prava." Dakle, prvu use i u svoje kljuse!
I meni se želudac okreće. Oni su stvorili republiku Genocidnu.
Šta ovaj hoće sad ?
tetku da ti opali