Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta ga brojite više, nismo kinezi, budalesate i manipulisete rezultatima :S
Nije sporno za bosnjake da se izjasne kao bosanci. Problem je sto je privremeno supendiran ustavRBIH i trenutno je na snazi dejtonski koji je etnicki. Bosnjaci ce sa vremenom prerasti u bosance kao nacijonalna odrednica . Zato nesto se Mora vratiti ustav RBIH. Naravno za Bosnu i bosance se treba boriti generacijama.
Pricas samo o Bosnjacima ili si i Srbe, Hrvate i sve druge odlucio svrstati u buduce Bosance? Slobodno vi opet mjenjajte ime svog naroda, ali etnicki bosansku ili bosnjacku drzavu neces gledati.
Mickey,nas Bosance muslimane zaboli neka stvar kako ce se izjasnjavati Bosanci pravoslavci i katolici,jer smo najbrojniji narod u Bih,isto kao sto su to Hrvati u Hrvatskoj,pa ih nije zanimalo sto Hrvatski pravoslavci nisu zeljeli da budu Hrvati,nego hoce da su Srbi,to nista ne mijenja,ali mi ne smijemo dozvoliti da upaedamo u zamku etnickih podjela,jer nama muslimanima to ne odgovara,vi radite sta hocete.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
STA TREBA DA KAZEM UNUKU KO JE OVAJ LIK. POMOZITE MI MOLIM VAS VI UREDNICI OVOG PORTALA.HVALA I LP.
Sta kaze preko 53 % bosnjaka, a GENOCID. Za nesto vise od 20 godina da se poveca broj sa 43 % na 53 %... Pa to moze samo bosnjacima da uspe. Negde oko 200 000 vise stanovnika. Kakvim se prevaram sluzite, pa sad ne smeju prikazati popis jer bi bilo toliko neregularsnosti da je to neverovatno. Znaci trebalo bi biti manje od 43 % jer je izginulo u ratu nekih 60 000 bosnjaka. Natalitetom niste mogli povecati jer bi onda imali 200 000 omladinaca od jedne do dvadeset godina, plus sto se zna da je natalitet u federaciji tek nesto malo u plusu od moratliteta. A te informacije mozete lako saznati.
Covjek "puko" jebe ga kockarnica! Neznam jeli "haram" kao pravi Musliman ici u kockarnicu??? Neki dan rece neki hodza da je "manji haram" jesti krmetinu nego ici u kladionicu!
Starac Fočo od hiljadu ljeta, izjasnio se da je Musliman. Molim za komentar, Alijinih bošnjaka.
Nekadasnji veliki Komunista i ljevicar,dok mu je zena bila Srpkinja preko noci postao veliki taliban,kako je ozenio 20 godina mladju muslimanke.Eto sta ljudima zene rade. Evo ga sav se usuko od jada i cemera.
sto ste pize kocili popis 10 godina? zato da ususkate podvale sa brojevima i zrtvama. pa su vas na popisu morali uciti kako da se izjasnite tacno. neke reklame sa djecom pravili.
Toka na Pandurevicki!
kad je na stetu Muslimana imlemetira se sprovodeno po kratkom postupku-a i ti si izgleda politicar za vaza po sijelima.imas odliku suda u strazburu za genocid zasto ne podneses tuzbu protiv ratne stete ,genocida kako materijalne tako i dusevne.i uradio si bar nesto za narod.
neopredjeljena
a sto to ne valja???
Joj Sejfo, nemoj matere ti...
Koga ovaj jadnik predstavlja??? u kojoj je stranci??? jel on ima svoju vlastitu stranku,mislim lijepo čovjek zbori nemam ništa protiv ali dali to pije vode to je za analizu