Sta kaze preko 53 % bosnjaka, a GENOCID. Za nesto vise od 20 godina da se poveca broj sa 43 % na 53 %... Pa to moze samo bosnjacima da uspe. Negde oko 200 000 vise stanovnika. Kakvim se prevaram sluzite, pa sad ne smeju prikazati popis jer bi bilo toliko neregularsnosti da je to neverovatno. Znaci trebalo bi biti manje od 43 % jer je izginulo u ratu nekih 60 000 bosnjaka. Natalitetom niste mogli povecati jer bi onda imali 200 000 omladinaca od jedne do dvadeset godina, plus sto se zna da je natalitet u federaciji tek nesto malo u plusu od moratliteta. A te informacije mozete lako saznati.
Covjek "puko" jebe ga kockarnica! Neznam jeli "haram" kao pravi Musliman ici u kockarnicu??? Neki dan rece neki hodza da je "manji haram" jesti krmetinu nego ici u kladionicu!
hazbi Cuj 65 % yebem te u statistiku, kad ne znas nesto nemoj se petljati. Drugo kome je bilo 91 zabranjeno da se izjasnjava po pitanju nacionalnosti. Trece stradalo je u BiH reciprocitetom po broju pripadnika po narodu. Vrlo dobro znamo da broj stanovnika povecavate sa sandzaklijama, siptarima, kuvajcanima i jos dosta njih iz arapskog sveta. Cetvrto informisi se sto se tice nataliteta u federaciji, valjda si dovoljno bistar da mozes saznati, pa ce ces videti statistiku novorodjenih sa umrlim. Ovim zadnjim popisom ste se s*** jer ste popisivali dijasporce koji po zakonu ne smeju biti na spisku, jer ima deo zakona gde posle odredjenog vremena ako covek ne provede u BiH ne moze da se izjasnjava kao gradjanin BiH. Zato i nesmeju da pokazu popis jer je toliko nelogicnosti, ali i sam ces se uveriti uskoro.
Prikaži sve komentare (51)