Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Tokiću na nastupima, imaš onu stvar do koljena!!
ti si puko skroz naskroz .
I vode bošnjačku djecu na ekskurziju u Andrić grad
sejfudin tokic je najveci cetnik od svih cetnika u genocidnoj tvorevini tzv cetnitetu republici sumskoj
jel ti to tornjak preko svojih beogradskih veza i sanu bratilje rekao -odo ti tajnu daj Tokic isto u ekipi ,de nam jos kodno ime izbliflaj za scepu znamo daj scepo.
Vala ko da si mene pitao sta ces reci, Gorski vijenac je srpski Mein Kampf
aaa nece biti..pa vi tvrdite da je njegos crnogorski pesnik..a i decu treba uciti istoriji kako se ne bi ponovila sta je sad tu problem
Istorija? ti ove bljuvotine nazivas istorijom? Ocigledno si ipak na mnogo nizem nivou nego sto sam mislio ...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo!!!
Evo jednog dijela: No lomite munar i džamiju, pa badnjake srpske nalagajte i šarajte uskrsova jaja, časne dvoje postah da postite; za ostalo kako vam je drago! Ne šćeste li poslušat Batrića, kunem vi se vjerom Obilića i oružjem, mojijem uzdanjem, u krv će nam vjere zaplivati,- biće bolja koja ne potone!