Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nago dobar covjek, ali nazalost, iako jedna od najvecih i najljepsih tvrđava u BiH, maglajska je prepustena samo ovom entuzijasti i sama sebi...
Sramota da bude ovako zapustena
Izgleda da se niti ne najavljuje, kad bi trebalo da se oglasi top koji najavljuje uspostavu jednog sasvim drugog poretka, pravde i odgovornosti i razuma, a ovo sve ne vodi nikud i ne pomaže ništa osim tom da korupcionaši zamlačivaju nas kao balkanske primitivce i nastavljaju svoj lopovluk i nazadak, svake vrste.
ja reko novi član Arsenala
jeremija pali topa ,zatresla se sva evropaaaaaa ;D
Sve fotke mutne, jel fotograf ima šećernu bolest!?
Sve čestitke dobrim bošnjanima na očuvanju turske tradicije i (ne) kulture...
Je li sa Hajberija?
Ovo je gluho i coravo bilo i ne ponovilo se nikadsa vise, ljudi moji sa ovom sprdnjom mi pravimo jos vecu sprdanciju od vjere. Poslije ovih topuzina ja vise ne vjerujem ni sam u sebe.
Religija je ionako najobicnija sprdnja sa ljudskim razumom, a kade se bolesni krkani puste sa lanca pa im se dozvoli da rade sta zele, onda nastupa sprdnja od sprdnje
veoma bitna vijest!!!!👏👏👏
Dje mu je furundzija