Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alkosi svih zemalja,UJEDINITE SE !!!
Samo se vi drogirajte, pa ce napusena generacija stvarno daleko stici. A kada smo napuseni naravno da nismo u srednjem vijeku. Koje ste vi vucibatine.
ova dvojica izgleda vole kad se babo vrati kuci pijan
Glasnogovornici vasih nana i deda - mrs u srednji vijek !!!
Naravno da te treba mlatiti radi jointa (meni je sada samo zao sto je policija suvise blaga prema narkomanima) Ja bi da se vrati stara policija, pa da ubiju boga u tebi
ti sto pusis travu tebe ne treba smatrati seljakom, tebe treba smatrati idiotom koji misli da je frajer ako se otkaci. Gdje je nestalo ono vrijeme kad su frajeri bili ljudi koji su mlatili takve jadnike kao ti!? Ne bi ti tako pricao u Titinoj državi!
sto bolan ne napisete da je u hrvatskoj legalizovana trava i da cemo vazda biti seljacka zemlja.ako mi ne vjerujete procitajte na iskon.hr dokle ce me ove seljacine u policiji proganjati zbog jointa
Hajd' nek barem negdje postoji zakon, kad ga vec u nasoj najdrazoj bosni nema!