Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasmila, Jasna, pravnici. Konacno neke lijepe vijesti. Sa ovim bi Klix mogao i zavrsiti za danas za promjenu.
Sada film znači čitava ekipa 💪💪
Paravnici u samom europskom vrhu Struke poziva ....a domovina zemlja gdje su rodeni na samom vrhu svih ljestvica po protupravnim radnjama kriminalu,korupciji i kradi svoje domovine. Nije li to apsurd. Mislim da ih je stid zbog toga..
Wow Kakve su ovo nagrade večeras? Svaka čast svima
Osvojili govno, zašto šute, na glasnike zla, FTV i Slobodna bosna. Mrš
klix ovo treba biti naslovnica
Nasa lijepa i pametna djeca
Primjetno najmanje komentara i pregleda na lijepe stvari,izgleda da politicari narodu pruzaju ono sto narod hoće: razvrat,nemoral i korupcija. Sretno na oxfordu i bravo!
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Svaka cast! Ne znam koliko to ljudi shvataju, ali pravnici ce spasiti ovu drzavu!
ja ironije u ovakvo koruptivnoj državi...
E jadni vi i zalosni! Umjesto da pobjedjujete pravno apartheid u nasoj zemlji, ocigledno svakodnevno krsenje zakona drzave Bosne i Hercegovine od strane genocidnih politicara, vi gubite vrijeme i energiju na Evropske trivijalne nebitne stvari
Ma mars u p.... materinu, nismo mi mladi duzni spasavati drzavu koju ste vi unistili, i nakon 30 godina i dalje birate da nemamo kruha jer vam je bitnije da pobijedi Muhamed a ne Stefan ili obrnuto, za takvu drzavu da se ja sada borim... e pa ne hvala
A rektor i čitav niverzitet nisu legitimni...
Tooooooooo extraaaaaaaaaaaa ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Svaka cast...
Ministar pravde u BiH je ucitelj latinskog jezika. Toliko o pravnicima
Ako budu kod nas radili, neće o ovim temama 'debatovati' nego će ići u političke i partijske talove u namještenim suđenjima i beskrajnim 'saslušanjima'. Ne zvarajmo se da je Pravni faks neka sila. Haj bar nek su makli one silovatelje i ludake od prije desetak godina. Bravo omladino - put pod noge!