Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Babemi imat ce vise posla u tuzilastvu nego u svrakinom
treba malo i cenralu procesljat ali biti njezan da ridzobradi ne bi suzu pustio
Hahahahha smiješno ali istinito
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Poslije izbora ide uragan hapšenja. Sve se lagano priprema.
mafijasi koristili sky aplikaciju godinama,a ja saznao za nju prije par mjeseci...bem te..
Nakon ove posjete mnogi će posjetiti Privrednu jedinicu Miljacka.
Nakon ove posjete mnogi će posjetiti Privrednu jedinicu Miljacka.
Nama treba americka DEA
Bogami ce dosta pravosudnih i policijskih,,velikasa,,zavrsiti u zatvoru
Uh , sto je fino imati cistu savjest.Mnogi nece moci mirno spavati.Savjest ce im proraditi ali ce im biti kasno.Valja raspetljati zamrseno klupko povezano u jednu nit.Puno posla.A bice tu i medjusobnog odavanja.Mozda cak i saketanja.Obicno, tako bude sa onima koji se zele izvuci jer nemaju vise nikakvog izlaza ni alibija da bi sprali sa sebe prljave radnje koje su izvrsavali.
Ja bih im preporučio da odu i do sarajevskog kiseljaka ..ima 15 godina kako su izbacili Sky colu i sve govore : meni nema bolje cole .pa vi vidite :-))
Znaci Smrkenzi bi mogao biti na duzem "odsustvu"
Čuvajte se europolci ovi će i vas shebat!
Sad sam zvao Fahrudina Izetbegovica, kaze da se cuo sa Denisom Izetbegovicem i Mirsadom Izetbegovicem.Niko od nas nema komentar.
ZASTO neko misli da su stranci tu da nas 'cupaju' iz ralja korupcije, kriminala i bezvlasca??????????? Igraju se sa nama 30-tak godina👉👌🖕🤬IGRAJU!!!
Toliko o suverenosti . Neka policijska agencija iz inostranstva ti upadne u kući i rovari ti . Zašto bas u Sarajevo ? Zašto ne u Široki Brijeg ili BL. Ovako će nam jednog dana vršiti vojne intervencije . Pod hitno demonstracije prozvati .
zato sto treba pomest prvo ispred svog praga
NE ZABORAVIMO DA JE ISTI HALIL LAGUMDŽIJA VRBOVAN OD SDA POŠTO JE CIM PRIJE UKLONIO GORDANU TADIC KOJA JE RADILA NA SLUCAJU DZENANA MEMICA I OSMICE
Gordana Tadić je na crnoj listi, dovoljno?
Pogledajte Tuzilastvo USK ukradene pare iz sefa tuzilastva to samo kod nas ima
Brao