Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt srpskoj, sloboda BOSNI!!!!!!!!
@tvrtko zar ne mislis da si pretjerao kad kazes: \"seljacka I malogradjanska dijaspora\". s obzirom da sam tvoje tekstove, i ovdje i na b92, posebno cijenio, moje razocarenje je tim vece. zelim da vjerujem da ti je zao zbog toga. poz
@ kuku lele nit je jaka jaka, ponajmanje stabilna, da nisi zlonamjeran mozda bih ti i objasnio zasto ce se rs srusiti kao kula od karata. vrijeme radi za nas gradjane i antifasiste bosne i hercegovine a na tebi je da izaberes stranu. dok je vrijeme.
gospodin silajdzic je najbolji bosanski politicar pa ga zato i napadaju svi redom, od medjunarodne zajednica pa do fasiste dodika. pitam sve one koji mu prigovaraju da nije ucinio dovoljno, sta bi vi poduzeli da ste u njegovoj poziciji? posto je vec odavno u modi izjednacavanje zlocinaca i zrtava, gospodin silajdzic im je jos jedino trn u oku i zele na sve nacine da ga se otarase. u pamet se bosnjaci, ovo su glavna pitanja a ne dedo mraz u skolama (btw taj potez u vezi dede mraza je cisti autogol. na ovaj nacin se islamska zajednica svrstava uz talibane a ja se nisam borio za talibansku bosnu i hercegovinu!) naprijed gospodine silajdzicu, ima nas jos mnogo koji smo sa vama!
Ovaj lojavac nije jos sahranio ovu drzavu ali je na dobrom putu! Svaka cast Al Harisani! Svaka cast! Da nije tebe , RS nikad nebi bila ovako jaka i stabilna.....
Tesko je tebi Silajdzicu, koga sve imas u Bosni. Toga ima svuda ali utvojoj, vasoj, Bosni malo se preteruje. Kao Albanac, Arnautin itd. , znam jedno da smo odvajkada razlokovali Bosnjake o bosanski. Prezimena kao Boshnjaku, kod Albanaca, ne datiraju nakon Dejtona, nego vekovima. Pogledajte samo, primera radi, epske pesme kod Albanaca a prezime Boshnjaku se srece od Parge do Laba, na severu Kosova. Neka laju, Harise, Bosna i Bosnjaci zive i zivece uvek, bez obzira o sanjarima zla.
@B. Imbecilu, ne pričam ja za ovaj folk, nego tvrtko seljak!!!!!!!!!!!!! Idi ba tvrtko, nek te _ebe keba, a ti stoju, pa ti pjevaj folk: \"U troje, u troje, nema mjesta na kebi kojeg nisam lizao......\"!!!!!!!!!!!!!!!!
@Tvrtko... \"mislis seljacka I malogradjanska dijaspora sto se napaja turbo-fokom preko satelita I cij stupanj inteligencije ne prevazilazi Hayatov (Senadov) Dnevnik ili Avaz bljuvotine ili plasticne sise na Pinku. Takvoj dijaspori zelim vjecni ostanak tamo gdje su I da Allah dadne da im se I familije iz Bosne pridruze…sto manje seljacina to bolje za ovu zemlju!!!!\" Ko si ti da nazivas svu dijasporu seljacima i malogradjanima?? Ti, ili si srbin, ili si sarajlija kojem je Bosna od Bascarsije do Cengic Vile. Ti ovde frajeru cinis najvecu gresku, ako si Bosnjak! Pljujes po svojima. Sto se ne sjetis glavnog razloga zasto uopste imamo dijasporu?? Takvi kao ti niste svjesni sta ta dijaspora moze da znaci za BiH, ali eto mozda vise nece nista znaciti, kad ih Gargamel za koju god, ispise iz drzavljanstva. Drugo ja nisam vidila vece malogradjane od onih u Sarajevu, a i turbo folkj, sta mislis gdje je dijaspora imala priliku cut i vidit?? Dovukli ste svo smece iz Bg u Sa.
Joooj kad citam \"muslimane\" sa usranim guzicama, smrde i preko neta. HARE, VANREDNI IZBORI = SAHRANA SDA! REFORMIRANA SBIH + SDP + NASA STRANKA = BOSNJACKA PODRSKA IZBACUJ HARE SBIH IZ KOALICIJE SA IZDAJNICKOM SDA. tako je :D
Hare izadji iz vlasti Hocemo nove izbore.. i 100 posto pobjedu sBIH kad oni imaju 100 posto dodika.. imacemo i mi 100 posto.. tebe i komsica :D ostavi tu gamad iz sda.. neka sam pokrepa..
iranac;uzmi taj turbofolk i nazad na pester i tamoga slusaj sa svojim ovcama.
- ne postoji nijedna baba koja moze blebetati ko ovi politicari - sve njihove rijeci od 1990. do danas nisu vrijedne 10 metara autoputa - njih samo treba poslati na prisilni rad a drzava ima smisla samo kao organizator radnih akcija, sve ostalo je nula
@iranac...objasnio bih ja tebi kakva je veza izmedju turbo-folk mentaliteta i cinjenice da je Siljadzic pobjedio na izborima, ali ti to svakako ne mozes ni shvatiti - ocito. oni koj to savrseno shvataju - nama ostaje da se samo nadamo da ce vas papke neka sila odpuhati sto dalje od ove napacene zemlje. idi ti fino u svoju folkoteku pa tamo cupkaj do zore, sa ostalim gledateljstvom hayata, citateljstvom Avaza i glasacima velikog Hareta od Daytona.
@tvrtko Ja seljaka, jes zapeo za folk!!!!!!!!!!!!
Mi Srbi podrzavamo SDA