Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ojjjjjjjj tuge Haris i ekipa brane Bosanskog gaziju a Tihi kojem je leđa čuvao i za kojeg je isturao sebe na nišan hoće da ga smjeni?! FUJ!!!
prokleto vam i pusto ostalo sve sto ste pokrali tihici i sda sa sbih kleptokratska banda bijedo tim sranjima pokrivas buku i bruku o slobodnom putovanju evropskim zemljama svih osim \'\'bosnjaaaakaaa - muslimaaanhnaaa\'\' serem ti se u usta krivozvalji
IZDRZI SULEJAMNE TIHICU ZNAM STA TI RADE ONI STO PRETENDIRAJU DA BUDU PRVI U BOSNJAKA: BAKIR, HARIS I REIS. Neka ti Allah podari lijepo zdravlje i dug vijek i sabur da sve ove spletke brace Bosnjaka prezivis i izvedes bosnjacki narod na pravi put. Nije tebe Dedeo bez razloga izabrao, da je imalo vjerovao u svog sina Bakira izabrao bi njega.
klempavi majmun nema pojma.
tako je Srbo. Gadovi pogani pogle im ludackih faca
Je8em vas u mozak glupi, pa ima li ista da vi uradite, a da se iza toga ne krije velikosrpska ideja? Pa ne mogu vam Srbi i Srbija biti rezervni krivci za sve. Ili mozda mogu?
Ovo je ista predstava kao sa reformom policije ili brcanskim amandmanom. Izdajnici se \"svadjaju\" samo zato da ne skuzimo da su svi zajedno u sluzbi RS-a, a na kraju sve sto odgovara Srbiji prolazi.
ovih budala iz sbih, okarakterisati potez izdajice kao \"nekorektan\"? izdajnicki, jer je sadovic sprijecio interpol potjernice iz srbije za bh patriotama pa sad smeta