Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok nestane genocidni svinjarnik u BiH nema mira to je jasno i pticama na grani, smrt smrdskoj, laktasenko da vrati ukradeno i prdekana.
ti i ja zagrljeni ulicom idemo ti ja pravi par ti ludak a ja car ponekad i izdajica
Sta hoce sad ovaj genocidni svinjogojac glavati
REPUBLIKA SRPSKA REPUBLIKA SRPSKA REPUBLIKA SRPSKA REPUBLIKA SRPSKA REPUBLIKA SRPSKA REPUBLIKA SRPSKA REPUBLIKA SRPSKA REPUBLIKA SRPSKA REPUBLIKA SRPSKA REPUBLIKA SRPSKA REPUBLIKA SRPSKA REPUBLIKA SRPSKA REPUBLIKA SRPSKA REPUBLIKA SRPSKA REPUBLIKA SRPSKA REPUBLIKA SRPSKA REPUBLIKA SRPSKA REPUBLIKA SRPSKA JOJ AL BOLI REALNOST U PI.KU MATE.RINU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dodo znades li ti da su popu-simi ukrali biciklo.
dodo znades li ti da su popu-simi ukrali biciklo.
Ti ces nekome papcino pricat nesto, idote nepismeni niko te nije naucio da se \"naj\" pise zajedno i da se pise Srpska.
fakat .. u pravu si... i zar se nemoze reci jednostavno manji entitet, entitet... a nikakva tzv.rs, jer to je samo entitet a ne republika... dakle nije da se nije znalo sta je sta.. pazite to je protivustavno.. pokusaj uvesti republiku umjesto entiteta na mala vrata..
TREBA USVOJITI ZAKON, KO SPOMENE, IZGOVORI REPUBLIKA SRBSKA DA IDE U ZATVOR, TO JE NAJ REALNIJE I PSTENIJE, JER SVI ZNAMO NA CEMU JE I KAKO NASTALA. SAMIM IZGOVOROM PODRZAVAMO JE, PA BIH ZAMOLIO SVE LJUDE DA TO NE IZGOVARAJU.
Bravo,Suljo...dobar politički potez
sta napisati o najvecem majmunu medj bosanskohercegovackim majmunuima nego j.ebemo vam tatu dodika