Komentari (873)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjetimo se mi normalnih... "Bilo je to 8. juna 1992. Vinko Šamarlić je bio drugi specijalac, koji je nakon pogibije Ozrenka Mandića – Buce, dao svoj život u odbrani BiH."
I Drazena Erdemovica u Srebrenici !
@1Subaras A šta je trebao? Provesti ostatak života u Hagu u pelenama. Bolje je kao muškarac poginuti u borbi za pravdu nego umirati godinama usran u pelenama.
Evo ko nama drzi predavanja o suzivotu i komšijskim odnosima......
Hahahahahahahaha Pa niko ama baš niko ne želi nikakav suživot sa islamskim teroristima
Hahahahahahahaha Ma ništa vi više ne možete niti imate muda. Evo kladim se u šta želite. Ima Bakir da prihvati novi izborni zakon vidjet će te
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
....krezavi glazbenik,niskih muzickih kvaliteta ce uvijek naci par slinavo-bubuljicavih tudjmanovih brabonjaka koji ce ga slusati....nego predjimo na temu,kako smo silovali herceg Bosnu....
"U srednjem veku bili su katolici, pravoslavci i hrišćani u nezavianoj bosanskoj crkvi(Ban Kulin).Pa su se islamizovali dolaskom Turaka pristalice Bosanske crkve, deo katolika i pravoslavaca i danas imamo krizu identiteta, odnosno nemanje osećaja za svoju Bosnu.„
Smrt ustaskim HDZ nacistima. Serem se na grobove Mate Bobana, Gojka Suska, Franje Tudjmana, Janka Bobetka, i drugih ustasko-udbaskih krvolocnih hordi. Herceg Bosne nema i nece je biti sa svoju veliku Hrvatsku preko granica Bosne i Hercegovine mozete sanjati. Ovom prilikom pozivam Bosnjake - Ne kupujte nista Hrvatsko, nikakve proizvode ili usluge, posebno ne kupujte u Konzumu, ne kladite se u njihovim kladionicama i bojkotujte hrvatske banke kao i hrvatski turizam.
Prava mošnjačka kultura. Sigurno ti je roditeljima žao što te nisu abortirali,takav intelekt i kapacitet....
@ABBLI od tebe ustaski nacisto sam pametniji, obrazovaniji i skolovaniji sa vise zivotnog iskustva i svakako stariji. Ja dobro znam da cu se uvijek boriti protiv Rimo-katolickog zlocinackog projekta stvaranja nacisticke tvorevine Herceg Bosne koja je zapravo bivsa Jadranska banovina iz Kraljevine SHS sto je bio Tudjmanov vlazni san da prosiri granice svoje NDH preko teritorije medjunarodno priznate i suverene Republike Bosne i Hercegovine. Dakle ustaski nacisto nemoj mi se obracati.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
bilo pa prošlo nije ko da marim vreme je prosto ovako stoje stvari samog te ostavljam prijatelju stari nisi me dostojan crkni, iskrvari
na prazan stomak svoju istoriju sanjaš silna zelena prostranstva kojim trčala je hrana
Možete im pjevati, možete ih veličati. Zločinac je zločinac, koje god nacionalnosti/vjere bio. Sramotite sebe i sve oko sebe.
Ko to kaže, ko to laže da je fašizam pobjeđen 1945. Opstali su i danas su u Herceg-Bosni da s ponosom brane europske nacističke vrijednosti.
Nek' se i to zavrsi. Danas opet realnost i razmisljanje kako preziviti, naci posao, prehraniti djecu i obavezno u 20 i 40 BHT i mirno uz himnu drzave u kojoj zivite. Hvala!!!
Pjev'o qrcu
"All you need is love" John Lennon
Moglo se je ovo i pravim imenom nazvati, zasto uvijati, podrska ndh politici, podrska pavelicu, artukovicu, luburicu, podrska politici jasenovca
SDP i Komšić daju podrušku Paveliću, NDH politici i sl., a ne Hrvati
Eto, uvredni i provokativni koncert prodje glat u sred Mostara. Neka jos jednom Kolinda i njeni sunarodnjaci , u istom dahu, uzmu u usta rijeci radikalno, islamski i BiH ...
Čmarko Prknović Glupson i njegovi sljedbenici europskih vrijednosti.
pa tako i treba.. i kad ovo i ne bude ozbiljna vijest.. tek onda smo evoluirali iz budalastine
Mi Bošnjaci smo najveće fukare na planeti.Sve nešto ko spašavaju planetu,antifašzam ovo ono a kad se zapucalo jedva živi ostadosmo zbog te dobrote.Kod nas se jedva skupi 100 ljudi na godišnjicama Armije ili nekih boraca ,a hrvati i četnici tačno znaju šta rade i hoče i neka rade kad mi svoje neznamo da cjenimo stidimo se svoje odbrane.