Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milorade Dodiče, hbem ti sve zivo i mrtvo od kosovskog boja pa na ovamo. Trebamo poceti podmetati pozare po RSu, neka gase kofama. Oko za oko zub za zub
jarugo imaj na umu da nas gotov 200 hiljada Bošnjaka je ovdje u eresu,i nemoj ni jedan pedalj domovine Bosne smatrati stranim,ovo administrativno stanje autonomije pod nazivom eres je privremeno
Nikad zaboraviti i nikad oprostiti!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
koliko ja vidim tu ce na kraju, kao sto obicno biva, doci pomoc samo od mrske, neprijateljske, agresorske Hrvatske.
Ko god blokira da se ljudski zivoti spase je izravno kriv za njih, i trebao bi odgovarat ako se ikome ista dogodi.
Ako je jedini problem to što Dodik nije dao suglasnost za helikopter onda smo stvarno napaceni, pa jednostavno se dignu helikopteri i idu gasiti. Mislim da je tu nešto drugo tipa da nisu ispravni ili tako nešto, što me ne bi začudilo
pozarima se prikriva krađa šume, pa ce na kraju cijela prica okrene na nacionalizam!
za sta platu prima tuzilastvo? policija? sipa? ZAR OVO NIJE KRIVICNO DJELO STO RADI OVAJ MILOKRAD?
Šta je problem?Dodik.Nek se dignu helikopteri, bez njegovog odobrenja.Čekat odgovor od mentalno retardiranog lika. Ko ga hebe?
To samo dodatno pokazuje kakav je on (ne)covjek. Kako kazu Nicija nije do zore…. Zavrsit ce i on na smetljistu istorije. Sve se vrati nek se ne brine, malo sila seljacka udarila u glavu, lupit ce tom tintarom u zid, bit ce kasno.
kraj ovakve lopovko nacionalističke vlasti, BiH ne treba više neprijatelja, a valjda će to više i zadnja "ovca" uvidjeti i doći pameti
Gorica ti gorila
Neka sve izgori jer stoka poput nas i ne zaslužuje zivjeti u ovako ljepoj zemlji Amin
Kakva je ono bila prica proslo ljeto oko ulaganja u vatrogasne jedinice. Neka Ministarstvo sad polozi racune sta su to ulozili u posljednjih godinu dana.
A nikakva izgleda, otisle pare na nova auta..:.. mogu kupiti helikoptere po kantonima….
Ministarstvo ceka da padne kisa.
Izađimo građani na ulice i tražimo ostavku Dodika i podnesimo krivičnu prijavu protiv njega i tražimo da tužilaštvo i sud po hitnom postupku krenu u taj predmet.
gdje mi zivimo ljudi moji,najljepsa zemlja sa najgorim ljudima
Bake ulaze u Sebiju, Sebija u auta i tasne, Fadil najvise voli izvlaciti kes iz tendera, Zahiragic jede kao pola Afrike, Zeljko uzima svebredom. A onda molimo za kanadere od Srbije i Hrvatske. Jos nam svi govoreda treba da ih mrzimo. Sda i Df bagra lopovska fasisticka.
Nek sejdo ljepo zamoli hrvatsku da pošalje kanadere...ipak je on hrvatski clan presjednistva
Ovo je vec rat sa dodikom, hapsite govno vise!