Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad prirodu ne postujete tako vam se vraca .kosta ce ova sjeca sume nasu sledecu generaciju ako ne parkiramo motorku u zastitnom pojasui blizoj okolini.
Neki dan sam bio u gljivama, katastrofa sta se sume isjeklo, sumski putevi blato tocila bujice gdje su nekada bile debela stabla mahovina lisce i gljive
Samo sjecite šume, putevi puni šticara s balvanima. Pilane rade punom parom. Samo trebaš imati svog čovjeka na pravom mjestu u vlasti i hiljade kubika su na raspolaganju.
Trebamo poceti graditi kuce kao sojenice....
Steta ovako dobrih kuca.
u celicu brate nek neko pljune gore 2 kuce odliju
Nazalost sve bez plana samo pravi gdje ti volja zato se ovo desava
Prvo mi za oko zapade ova kuca. Lijepa pravo. Nadam se da ce se sto prije situacija poboljsati. Neka nema zrtava nedaj Boze a za sve ostalo narod ce se vec nekako snaci kad vladu boli neka stvar za nama.