Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba čuti sve strane jesmo li demokratija ili jednoumlje. Krešimir Mišak radi na HRT ako je iko teoretičar zavjere on je ali nije zbog toga dobio otkaz već ogromnu popularnost koju uopće ne koristi.
Kresimir je nesto drugo i on je u nekom svom svijetu. Nemam nista protiv ali svi samo pricaju i laprdaju. Daj mi dokaz.
"poznati antivakser i teoretičar zavjere", kad te ms mediji ovako nazivaju, to je titula.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ali da u tom slučaju svi Srbi koji žive na zapadu presele u Kinu, Rusiju ili Srbiju i tamo zarađuju novac i ugodno žive.
Srbija je uzela 3,5 milijarde eura nepovratnih sredstava od EU,70 % izvoz ide za EU,ja blesavog naroda,i sta rece da se okrenu Rusiji
Postao tv pijandura ko Ž.Komšić.
ma neki su mislili da se nikad Nece završiti i znati istina,kao i Hrvati pojedini sad kao njihov Mostar i stari most a oni ga srusili
Svi Srbi iz Njemacke, Austrije, Francuske, Amerike nek sele u Rusiju I Kinu, vjerovatno I na to misli..
NESTVOR(OVIC) POGAN OD POGANLUKA........
Ja znam iz iskustva da je veoma velika razlika Rusa i Srba
Ko je ovaj leš iskopao???
Ovaj lik totalna budala.
Malo je reći koliko je bolestan taj narod .... Karcinom balkana
pola srbije zivi u Eu a ti hocee da se razilazis lol koliko ima Kini srba ?
Staro laprdalo
Ma nemoj se okretati nego idi na Istok gdje ide sva stoka ,oslobodite nas vise ...
Srbi su jednostavno osudjeni na propast i nestanak, smetalo to kome ili ne. Sami sebi skacu u stomak zadnjih 150 godina. Koljackom ideologijom i zveckanjem oruzja "cuvaju" srpstvo, a ustvari samo padaju jos nize.
Srbija bi da sjedi na dvije stolice ..ee to vise nece ici ,odlucite gospodo ili europske pare ili da vam Rusi gace sa vas skidaju a buduci da bi rodjenu mater prodali onda znam sta ce na kraju biti..
U Rusiji vas zovu ciganima, ako se ne varam?
U Rusiji vas zovu ciganima, ako se ne varam?