Želi "razlaz sa Zapadom"
151

Teoretičar zavjere Nestorović zbog rezolucije o Srebrenici svuda vidi neprijatelje: Srbi, okrenite se Kini i Rusiji

M. G.
Branimir Nestorović (Foto: Screenshot)
Branimir Nestorović (Foto: Screenshot)
Poslanik u Skupštini Srbije i poznati antivakser i teoretičar zavjere Branimir Nestorović ustvrdio je da rezolucija o Srebrenici čije se usvajanje priprema u Generalnoj skupštini UN-a "pokazuje da Srbija i srpski narod treba da se raziđu sa Zapadom i budućnost grade na drugoj strani".

Govoreći o mogućim efektima rezolucije o Srebrenici, Nestorović je poručio da "Srbiju i Srbe ta rezolucija opominje da imaju ozbiljne neprijatelje - Francuze, Nijemce, Amerikance i ostale zapadne zemlje".

"Nadam se da će ta rezolucija proizvesti efekte da se manemo više Zapada, budalaština i gubljenja vremena sa EU i drugim neprijateljima i konačno krenemo svojim putem, jer imamo potencijal i podršku supersila Kine i Rusije", rekao je Srni Nestorović.

On smatra da priprema rezolucije u Generalnoj skupštini UN-a i niz drugih događaja pokazuju da Srbija treba da tretira kao neprijateljske zemlje.

"Imamo podršku dve supersile - Kine i Rusije i prijateljskih zemalja poput Mađarske i Slovačke. Prema tome, šta će nam više taj Zapad? Zube potroših pričajući o tome", kazao je Nestorović.