Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte koliko masovnih grobnica,silovanja,ubijene djece,mrznje....je pocinjeno u ime boga.Balkanci su od boga napravili zlikovca u cije se ime rade najgore vrste zla i sotona bi im pozavidio.
Covjek samo istinu govori od a do ž
da nema vjera mi bi opet nasli nešto , nije vjera ,rasa ,narod , država problem to zlo je urođeno u ljudima .....
Fukaro!!! Koji si ti šupljak. Tvoji komentari i retardirana mišljenja nemaju veze s mozgom i realnošću. Da si ti bio u tom ratu vidio bi da se je radilo o pukom spasavanju od agresora koji pripada tvojoj vjeri. Fukaro!
kako? Pomoliš se Bogu i spasi te od četničke granate?
Da ali agresori su sve radili u ime boga, javno ih je kandilala,posvecivala,krstila...crkva.To smo svi vidjeli na tv-u uzivo prenose.. Znaci crkva odobrila u ime boga.
Izvini ALberte (EInsteine), nisam te odmah prepoznao ! Ma legalizovan je cilj u UStavu i programima stranaka za etničko čišćenje !
i kada ovako priča jedan teolog.... stvari su ,,na terenu'' još mnogo mnogo gore .....
PODMUKLI NAPAD SRBIJE NA BUGARSKU ( PRVI DIO): Dana 9. rujna 1885 Srbija je mobilizirala svoju vojsku. U zemlji je izašlo nekoliko stotina članaka, knjiga i propagandnih plakata uperenih protiv bugarskog naroda. Glavni cilj Srbije je bio da postavi pod svoju kontrolu bugarski glavni grad Sofiju, i tako presječe vezu između Bugarske i Makedonije
PODMUKLI NAPAD SRBIJE NA BUGARSKU ( DRUGI DIO): Četničke horde su 1885-e godine počinile serije zločina nad bugarskom djecom, ženama i starcima. Suprotno međunarodnim očekivanjima, Branioci Sofije su nekim čudom osujetili napade te na samo dvadesetak kilometara od grada ( zona Slivnica ) nanijeli srpskim zločincima izuzetno težak poraz.
@Taraba I sta bi kad si se probudio