Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Schmidt OUT.
Poslije ove sramote nikakva promjena izbornog zakona ne dolazi u obzir! Neće se odluke o Bosni donositi u Zagrebu Visoko predstavniče, zapamti!! NEMA PROMJENE IZBORNOG ZAKONA, NIKAKVE!!
@Javelin, nema od toga ništa! Uvijek će biti reakcije, jednostavno naši su dali živote za ovu domovinu i neće je sigurno mijenjati niko iz ZG-a! Previše smo krvi prolili i genocid doživjeli da bi dozvolili nešto tako!!
neka mi neko objasni po cemu su hrvati ugrozeni? jel' postoji neki zakon gdje se hrvati diskriminiraju? da li bosnjaci imaju prednost kod zaposlenja u federaciji? ili kod cekanja u redu kod doktora? da li su hrvati u rs-u ugrozeni? da li su hrvati otisli iz BiH zato sto imaju dvojna drzavljanstva pa otisli za boljim zivotom ili zato sto su ih bosnjaci otjerali?
cekam odgovor.... po mogucnosti nekog HDZ-ovca. cisto da vidim tu logiku i razmisljanje.. cini mi se da je jedina ugrozenost u tome sto ne mozete da ukradete komad BiH i pripojite HR.
Predlazem Plenkovicu i njegovoj HDZ stranci da taj zakon koji oni nama pokusavaju podvaliti prvo primjenu u Hrvatskoj. Neka daju jednog "legitimnog predstavnika" srbima kojih u procentima u Hrvatskoj ima isto toliko koliko hrvata u BiH. Neka daju srpskim predstavnicima isto toliko ovlasti koliko sada imaju predstavnici bosankih katolika (hrvati) u BiH. Sve sto nama u BiH namecu neka prvo sprovedu u Hrvatskoj.
Miran budi !!!
Dok god vi i Srbi hajcate Bosanske Katolike i Pravoslavce da Bosna i Hercegovina nije njihova država uvijek će biti problema.Zato budite dobre komšije i susedi i biće svima bolje.
Evo zajednickog interesa za Bosnjake i Srbe, treba krenuti dalje..
Vrijeme se promjenilo. Moraš se opredjeliti ili za Rusiju ili za EU. Možda nekim gudalama u Sarajevu još nije sinulo. Ono što je nekad bilo prije rata između Rusije i zapada, globalizacija i tolerancija, mi danas nećemo više za života doživjeti
500 000 za komsica
Kao da je Schmidt sa tim planom došao 'iz svoje glave'. Schmidt je samo trebao provesti ono što su prethodno ugovarali izaslanici Washingtona i Brisela. Hrvartska je i Briselu i Washingtonu mnogo važnija od graDŽanske.
Plenki sipu
Izalud vam trud svirači...! Gosn Plenki i td .:.Šmit neće moči ništa nemetnuti , a što će pasti na Eu sudu za ljudska prava ...Tako , da je to samo ublehaaa...(croatiše-pupišeee...)...
Evo doprinos Bosnjaka Hrvatskoj,a vi noz u ledja.
Za vrijeme Domovinskog rata Bošnjaci su sudjelovali sa 25.000 boraca, od toga je poginulo njih 1.187, za 82 Bošnjaka još uvijek se traga, od toga je njih 3.500 invalida Domovinskog rata, a 540 ih je teže ranjeno i invalidi su prve i druge kategorije”, naveo je Uremović
Onog momenta kada Bosnjaci budu konstitutivni u Hrvatskoj i Srbiji, tek tada Hrvati mogu biti konstitutivni u federaciji BiH. Sve drugo je zelja za trecim entitetom i raspadom BiH. Ne postoji zemlja na ovoj planeti gdje se ne postuje vecinska volja biraca. I konacno, Hrvati u BiH jesu manjinski narod kojima to zasigurno smeta. Pa i da su konstitutivni opet su manjina koja bi zeljela da kotrolise vecinu.
Mi nemamo većih neprijatelja od Bosnjaka,vaša zloća i mogućnost pretvaranja je izvan svakog dosega normalnog ljudskog razmišljanja,Sebi su za vas mala maca. Ako se Hrvati konačno osvjeste za sto nam trebaju medonosnih točne informacije i sirova istina o vama onda će se mišljenje zagrebačana promjeniti ( Dalmatinci i Slavonci znaju kakvi ste ) a onda će Hrvati dobiti i ovaj rat
Tudjman-Milosevic ,Boban-Karadzic,Covic-Dodik I sada Smid-RadmanGrlic.Ubijaju nas zadnjih 30 godina na sve nacine ali nikada nece uspjeti.Od 1992 je BIH priznalo 200 drzava UN I od tada je nezavisna,suverena,cjelovita kako je I formirana 1943 u Bosanskim Jajcu.
Cekaj da glasam za Komsica, pa sta bude 😂
Logicno da ce krscanska tkz.eu biti na strani bosanskih hrvata,valjda je to svim bosnjacima jasno.