Komentari (428)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek osnuju 16 programa ali iz budzeta hdz-a
@ImamLudDaSamPapir tako e
@ImamLudDaSamPapir NECE VISE BOSNJACKE MARKE VIDIT, MAME IM HUSTASKE. GLUPE BALIJE TREBA MLATIT ISPRED KLADARA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bit će treći entitet,lijepo sam vam rekao
@tomislav2 Herceg Bosno srce ponosnoooooo
Pa sta. Postoje televizijski i radio kanali sa nacionalistickom i religijsko-fasistickom propagandom i kod druga dva stada i nikome nista, tako da u cemu je problem ovdje? Zivimo u bolesnom drustvu gdje se svako svakome inati umjesto da se rjesavaju problemi svih bh gradjana. Za sve debile koji odma misle da su napadnuti jer se kritikuje ovaj kanal, imajte 5000 kanala ali dajte normalne nazive a ne provocirati sa ratnom terminologijom. Vazi i za druga dva "ugrozena naroda".
hoćemo na tv-u tom dobrih koka i picica
Daj Boze da grijesim, ali uvodjenjem ove tv stanice, imaju za cilju jedno: sirenje nacionalizma, mrznja prema Bosni, podizanje svijesti hrvatima u hercegovini o tkz HB-i, laksi uticaj nacionalista iz hrvatske, sto je sve vjetar u ledja Dodiku i Vucicu i njihovom cetnickom projektu o velikoj srbiji.
Herceg Bosna ima sve elemente entiteta, samo jos da se ozvanici.
ima li kontrole nad ovim fašističkim izljevom ustaštva oličenim u presuđenom UZP ili se samo blokiraju oni koji vole ovu zemlju. nije ni čudo što pametni napuštaju ovo nacio-fašističko verbalno ratište! ostaće samo političari, njihovi uhljebi, narkomani i prestupnici. naravno i LGBT, domaći ili uvozni. normalna manjina postat će još manja
Nek je nama najveći problem povorka LGBTIQ osoba...
A sta ce prenositi, hocel bit ustaski nestasluci u sadrzaju!
Revitalizira se projekt Herceg Bosne, vrišti više na sva zvona koliko je to jasno, projekt koji je po međunarodnom sudu presuđen kao zločinački, koji je imao za cilj podjelu države, i da je reakcija na to davanje ove dozvole? Stvarno bi bilo fer da konačno neko od zvanicnika kaze je li prodao ovu drzavu, dao, poklonio šta li, mislim da se snalazimo dok je na vrijeme.
Нема друге, мирно се разиђимо. БиХ не желе 2 њена конститутивна народа. муслинами ће се морати одрећи претензија територије других нарда у БиХ. Нека се свако окрене себи. Вријеме је.
@He3abucHaCpncKa А ни муслинами не желе БиХ, већ џамахирију из ишљамске декларације алије СС-а. муслинами би да узму затишјем оно што нису могли ратом-територије. Неће моћи ове ноћи.
SVE OK, samo ih treba sve isključiti iz RTV preplate... kako su kvalitetni bolje da ne postoje ili neka se finansiraju kao i sve druge TV kuće
Sramno
Konsituivno za sva 3 konjuktivna naroda: Jebemvammater Jebemvammater Јебемвамматер
@brkobezbrade pridružujem se i ja
Može svašta bit.Ko če mu ga znati.
Prvi gost-Sejdo konj komsic, ako ne rikne dotad
@stern yebo ti konj mamu.
Konacno da imam sta gledato od bh programa!Sada nek uvedu pretplatu i malo mi, malo hr ...Bice to najbolja TV!Bravo Covke