Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo da je rezolucija napokon donešena ali nemojmo toliko hvaliti reisa. On je samo jedan veliki prodavač magle kojom maže oči svojim vjernicima. Nedavno je u nekom govoru izjavio da se mi netrebamo prilagođavati vrijednostima EU nego da se oni \"ba\" prilagode nama uz veliko odobravanje mnoštva(ovaca). To mi je sve više na tragu iranskog ajatolaha. Što je narod gluplji, vjerske vođe bolje žive pa i naš reis, ako bude uporan možda dobije svoju rezidenciju....
kalamegdan u bg - bilo u vlasnistvu familije izetbegovic. Pa ima i nas srba muslimana, kako vam nije jasno??????
ljudima poput tebe je lakse utjerati metar u guzicu nego centimetar u glavu.
odajete počasti srpskom špijunu ljudi!!! on je ovim činom smanji srpske zločine za 90%! koliko je ljudi pobijeno \'92 u zvorniku, foči, prijedoru, brčkom, višegradu, sanskom mostu??? sjeća li se iko, priča li iko još o tome? ispade da je srebrenica jedini srpski zločin a on je stvarno samo djelić svega... cerić je četnik koji radi za beograd i gori je od ikakvih komunjara!!!
Bravo REISE. Komunisti crknite, sve vise i vise naroda u dzamijama ima, a taj narod nikad nece glasat za komunjare. Davno su prosli dani vase vladavine.
Zaslugu za usvajanje Rezolucije o Srebrenici imaju samo Majke Srebrenice i njihovih 8 hiljada najdrazih koje srpski zlocinci mucki pobise. Reis se samo prislepao njima kad su u Briselu predavale prijedlog Rezolucije. Ovo dvoje poltrona: Borovac i Zukic, umjesto sto velicaju reisa, trebali bi ga zamoliti da uz zakletvu pred Allahom, iskreno kaze dzematlijama - bosanskim Muslimanima koliko je njegovo bogatstvo sto u novcu, sto u pokretnoj i nepokretnoj imovini, te na koji nacin ga je stekao. Tek tada bi se vidjelo koliko postovanje mu treba ukazivati.
semiha-dupelizac...jesil cestitala onima kojih se to najvise tice...sta ima reis sa zrtvama...ni hrvate ne predstavlja kardinal..
jel ono sutra Semiha odlazi?
@sarajevac Pusi .unu vlasino jedna. Hoces nam to ti graditi politiku bravu jedan sa osnovnom skolom
Naši političari su nesposobni kada je rijec o problemima sirokih masa i kada se radi o stvarima opceg interesa , a kada je u pitanju kako objezbjediti materijalnu korist do 7. generacjia unaprijed tu su veoma kreativni i imaju potrebni know-how!
Bravo za Reisa Cerića!!!!!!!!!!!!!!!!!!Živio ti nama 100 godina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da je srece ovakve bi incijative dolazile od politicara i mnogo ranije su se trebale usvojiti. ovo je kupovanje jeftinih politickih poena sda stranke sa glavnim likom efendijom cericem
i onda se neko cudi sto se dodik buni protiv rezolucije...tc tc tc tc... cericu je mjesto u dzamiji, a ne da se mijesa u politiku...