Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
profesorica nominovana za pocasni doktorat u RH porijeklom iz Livna Ne znam za druge, ali znam za sebe. Isti dokorat koji ima Dragan Čović, meni ne treba. Vraćam vam ga“!
Veliko istraživanje o fašizmu u EU: Hrvatska među najgorima
Kad vidis koliko se Bošnjaci sekiraju za prava Hrvata u BiH pravo ti žao bude ljudi. Nemojte se brinuti za nas molimo vas.
opet kmečanje poturica. kme, kme, kmeeee...
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Žalosno je gledati i slušati histerične istupe hrvatski stranaka i političara u bih..
Kakva su vremena dosla, Hrvat ne moze uci u Predsjednistvo HNS od Sejde Covica i ostalih Dzikana.
Ako hoćeš biti uspjesan političar samo trebaš gledati šta Čović radi, i ni slučajno ne smiješ raditi to što on radi.
lojavi mutanti, možete ga samo popušiti hrvatima.
i2t potrgaj brabonjke sa shupqa
Covic je jedini istinski europski politicar u BiH. Ovi ostali kao neandertalci baljezgaju gluposti i u svom kriminalu i nepotizmu se gube. Ugledajte se na Covketa i bit ce nekakav napredak.
Ako hoces biti uspjesan politicar samo trebas gledati Čovića sta on radi, i ni skucajno ne smijes raditi to sto on radi.
Skoro kupujem cigarete i u kiosku u Salzburgu slusam sta prica nekoliko Austrijanaca,koje ismijavanje Hrvatske i predsjednice im,hahahaha,dodao sam i ja par recenica i otisao.
Nisu ni ostali politicari veci biseri ali ovi su sad vrh sprdacine.
Dobra plakata. Zajedno ili kolektivno bjezanje iz BiH
@JoleX Kad dodje eu dotle nece biti nijednog Bosanskog Katolika u BIH
Kamenjarski srbi, nema treceg, nema izborne jedinice. Zeljko mece.
Prisutni ovdhe jedu g***a i nikako da prestanu sa tim apetitom.Neka jedu dok se ne zadave.
Piše KLIX.BA i krivi su oni koji kritikuju pa se zbog toga sele maladi ljudi iz BiH.Stvar je jednostavna.Za KLIX Čović i Dodik nikad nisu krivi.