Komentari (283)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome? Tužilaštvu??
Nema Ecola...primjetio sam...Ecolo ooooooo!
Ecolo je izgleda u penziji il na odmoru.Klix-u zovite ga nek komentira!Zovu ga mase!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ti si kriminalac i takvi kao ti unistavaju ovu zemlju. Ev tuzi i mene....'beme te u usta ta zvaljava...
Svi krivi, samo on nije. Kao javna ličnost, sam si narušio svoj ugled i obaveza medija je da informira javnost. Nisu oni ništa izmislili niti skrojili, nego samo predočili informacije koje imaju. Sramno.
Hajd i mene tuzi smece jedno podkovano.
U videu nema dokaza o korupciji i na osnovu toga mediji nemaju pravo tvrditi da je Tegeltija umijesan u korupciju. Narusena su njegova ljudska prava a i neosnovano je diskreditovan kao osoba na visokoj pravnoj funkciji. 'Video" moze biti polazna tacka za istrazne organe ali ne i za "javni linc zbog korupcije". Ako bi se u istrazi pronasli dokazi korupcije, Tegeltija bi opet imao pravo tuziti medije sto su ga javno teretili za korupciju u trenutku dok za to nije bilo dokaza.
kome da se tuži VSTV?
E sad treba stoki u kontru, hebo ga obraz njegov
da li netko može diskreditovati konjinu
Dok SDA 2 puta zaredom ne dozivi potpuni poraz na izborima od bosne nema nista! Dok narod ne pocne protestovati pred sudom i policijom sto ne rade odgovorno svoj posao, od bosne nema nista! Dok god se korupcija ne sredi, vladavina zakona uspostavi i politicari pohapse, od investicija nema nista ! Dok je god unosnije raditi u drzavnim firmama nego u privatni, od bosne nema nista! Dok god zivimo od MMF-a a ne od privrede, od bosne nema nista!
Ako dobro potkuješ možda ti uspije tužba.
Kaze niko nije iznad zakona pa NI ON SAM. Ovaj prica bajke ili ozbiljno daje izjavu? Vidjeli smo mi kako on "nije" iznad zakona. Vise vjerujem svojim ocima nego onome sto on prica.
Ima Miki da ih sve redom potkuje.
Lik hoće da tuži sve one koji su javno otkrili njegovu korumpiranost i imaju zato neoborive dokaze...Da nije žalosno bilo bi smiješno...
Kadija ti tuži kadija ti sudi... Obrijo glavicu i iz države svaku paricu...
Pa ti si sam sebe diskreditirao. Buuuhhaaaaaaa
SDA, HDZ i SNSD su od lopova napravili gospodu, od kurvi elitu, od nepismenih funkcionere a od naroda stoku.
Dajte mu po 2000 milje svako od vas da se oporavi od ovih halucinacija