Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci, na vidjelo dolazi pogubna politika SDA sa Izetbgeovićima koji su svojom politikom otupili i zatrli dugoročne interese Bošnjaka u BiH. Koaliraju i kolaboriraju sa HDZ i SNSD vodeeći Bosnu ( BiH) u mrak ''srednjeg vijeka i u propast koju smo uspjeli izbjeći u proteklom rati ne zahvaljjući SDA koja prisvaja sve ratne zasluge ko da ''patriotskog odbrambenog fronta'' nikada nije bilo niti je postojao.
@Hamoponovouredu Izgleda da ja ''mašim'' sa svojim komentarima, šta li ?
nije tačno ni jedno ni drugo, ispravno je da se taj punoglavac razriješi
treba ukinuti ove ublehaske pozicije kao sto je koordinator za reformu javne uprave. ovaj ured je formiran prije jedno 16 godina i ne znam da su ikad ista u zivotu reformisali, osim svojih plata.
@HomeSweetHome nije tu pitanje jednog covjeka, to je ured koji uposljava nake ljude koji ko biva se spremaju da nesto reformisu ima 15 godina
Potez odlučuje sam, dijeli odgovornost.. Naučio u RS-u..
Mozete ga i ukinuti komotno, nicemu nw sluzi i ustedjeti par miliona.
Ovdje samo znaju za pare i lopovluk,a ko sta treba da radi to niko od njih nezna,ni zasta su tu
Pa,zar nisi na "plazi"? Doci ce Dzavo po svoje..svima vama koji ste uradili sve naj poganije sto se moze uraditi svako "svom"narodu..Dosao je svima..pa ce i vama pa uzivajte!