Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uhljebu vracaj zube koje si ugradio od potkivanja...
ostavka moralan cin
možda je Milan u pravu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tvoj zivot je kao film o kriminalcu u pravosudju koje je rak rana jednog drustva.
Pa nece BiH propasti ako ti das ostavku. Ne umisljajte sebi da ste ne zamjenjivi. Vas treba mijenjati svaka 2 mjeseca, da se ne ustolicite i ne mislite da ste neprikosnoveni. Pa ko si bolan ti? Pa moja kuca je puna inzenjera, doktora, etc .... pa niko i ne zna za nas. Nego zivimo sa komsijama okolo sasvim normalno. Sta ste to vi sebi umislili da ste neko i nesto ! Spustite se na zemlju.
I ja cu dobro razmotrit da li da ti ***** mater ili ne.
Tvoj je zivot Svicarskaaa...salu na stranu, lik putuje po Bahamima, jase slonove i delfine i boli ga k..pravi uljeb iz kataloga, da svaki od vas da ostavku, gdje bi nam kraj bio
Ja sam bond ... tageltija bond.kriminalac i probisvjet koji zivi od tedje grbace
"Da li ja u ovakvim uslovima uopće mogu da radim, da budim predsjednik VSTV-a sa sjedištem u Sarajevu, gdje sam praćen, prisluškivan, sniman"...Kazao je da napade trpi već godinama, a da je sada podnio i krivičnu prijavu. "Kaze kako je Osmica posten, castan covjek... a podigao tuzbu protiv njega i OSAe.
Pa ovaj vec kontradiktoran i sam se vec upecao. Koliko znam on negira da je dogovarao potkivanje a gore prica da su ga prisluskivali i snimali. Haha. Osmica nece slagati i castan covjek a keramicar ga tuzio
Gade jedan pokvareni i potkovani.I zube si besplatno dobio.Djubre lopovsko.Ostavka i hapsenje za korupciju.Milan Tegeltija je zlo ovog drustva.Sljam.
Sto niko ne snimi gospodju Turkovic???Kako ona sina zaposli kao i mnogi drugi...Sad u Sa nabolje prolaze djeca i rodbina od hodza i mladih muslimana.
Takvi ko ti ne daju ostavku da vas yebu. Ti i Nikšić možete otići samo u slučaju da po vas dođu specijalci sa fantomkama, ali na žalost, to se događa samo sitnoj buraniji, zbog vas iz krivosuđa.
Razmotri ljud'no nemoj ništ na ćesrce
Tacno bi se covjek raplakao kad ga slusa kako su mu prava ugorzena, a on hud nevin
Tipičan primjer sda politike koja godinama proizvodi ovakve podilazeći snsd i hdz politici i dajući im pozicije i drzavu.
Ti si za Harmonike i drži se nje
Ocigledno se vidi da si bio meta, sto i nije tesko s obzirom da je 80% funkcionera u BiH ogrezlo u korupciji i nepotizmu. Nadam se da ce nastaviti dalje sa "sposobnima" na drugim poljima uprave, na pr. javne nabavke i kadrovska rjesenja - napredovanja u drzavnoj sluzbi, bez ispunjavanja zakonom propisanih kriterija i pravilnika.
Bruka.Smijena odmah.
Tvoj život je kao Sopranos serija mafijašu...