Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ko nam je prvi covjek pravosudnog sistema...
sad ce da krene sludjivanje i dopisi nije Tuzilastvo vec Sud pa Ministarstvo i tako ide vrijeme a lopovui postaju sefovi stranaka i ugledni gradjani.
Gdje su propale optužnice protiv Čovića ,koje neke nestaju na putu od Sarajeva do Mostara, pa i Salihović je morao slušati šefa kad je u pitanju Dodik.
Ma boljetije da šutiš jeli ti bivša Predsjednica suda gosp. Kreso na TV uoči rekla da postoji kod vas mafija a viste se i Mektić čudili.Mektić je kasnije došao sebi a ti još nisi.
Naslovna slika sve govori...
Ovaj štiti Dodika i njegovu ekipu još od prve optužnice, od prije par godina.
BOLJE DA SE DOVEDU STRANI TUZIOCI KAO U FUDBALU-PROFESIONALCI, KOLIKO OVU DRZAVU KRADU MOGLI BI "RONALDA" DA PLACAMO
ubi vas prica i bacanje prasine narodu u oci ...djela slucaj PANDORA Causevic, Covic , Spiric ....Robot ...?
Jesi mrzak, je3o li te otac, jedva čekam leđa da ti vidim.
Majmune usrani,a moj slucaj zastario nakon 5 godina. Poseri se u svoje pravosude. Dao bog ds tebi i ostalim sudi Dr Mengele J.... Vam svu familiju
svaka cast al se kontrolisete, pa nikoga osudili nista a BiH pokradena uzduz i popreko
--- Ako vam je ovakav najviši sud u državi , kakvi su tek ostali, svaka prvostepena preduda ti dobije žalbu, svaka tužba padne, svaki vam se kriminalac smije, i ti to nazivaš državom i to pravnom ??? ODLAZI ! TI si ih sviju postavio !! POdnesi ostavku , imaj bar moralnu odgovornsot što si uspostavio ovakav SAMOKORUMPIRAJUĆI SISTEM !
@afterparty Imaš milion komunalnih predmeta ( neko IBu rekao da ne moraju ništa plaćat u SA pa svi navalili a anročito Rogatica, a isto foru sada tuđe i Arapima), pa se svako još i žali akd dobije da palti vodu struju i to , a tebi ko fol nešto nije jasno ??
Koji je ovo fasista....ebemu staru u shupak...njega treba vjesati a ne suditi