Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tegeltijo lopove, ne zna se jel gora tvoja kriminalna prošlost ili kriminalna sadašnjost.
hahahaha
eto vidite! covjek je posten a vi ga napadate!
Tegeltija zivi po onoj : Vjerujete li meni ili svojim ocima ?
Ovakvo nešto se samo može dešavati u BiH...
Podkovani kriminalac se uvlaci Wigemarku.
Jel ima neki organ u ovoj zemlji da provjeri tvoju prošlost, tvoju diplomu ? Šalu na stranu, zvučiš ko da si u Šipovu diplomirao, kod onog Zmaja.... A majkem, loše totalno.
Da znas da ces biti kaznjen.. vjerovatno ces po kazni biti premijer ili predsjednik drzave.. tako se kod nas kaznjavavaju lopuže
Kako te nije stid.. ti da komentarises ko je ispravan u sudu.. a da.. imas pravo, to je sud nije to tuzilastvo hahahaha
Ma dok te čuvaju Dodik,Čović i Ruska ambasada nemaš se ti čega bojati.
Tako je Tegeltija, ne daj nikako da ostanu sudije koje se potkivaju. HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sve provjeriti samo tebe ne dirati a ti najpotkovaniji medju njima.
Lopovčino Tegeltijo sa kupljenom diplomom, idi u zatvor!
HajakKakakakkaakksja
Ovdje je sistem i opće vrijednosti, kao i profesionalni pristup poslu i obavezama koje neko ima izgubilo svaki smisao, jer 50% svi u državnoj vlasti su dio mita i korupcije, a ovi u vrhu su 99% saučesnici i izvršitelji svega!!! Zato se BiH ne može kretati naprijed i svi smo robovi postali ovog bezvlađa !
Ovoga kad vidim 3 dana nemam srece
ovaj isto onaj jedan politicar.. kaze. jesam krao i uzimo. al to je sve zbog vas i za vas bilo.... javnost hoce ovake politicare..