Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je ciljano uradio portal Zurnal. Avdo Avdić igra ključnu ulogu u BiH. Čovjeka treba čuvati sa svim raspoloživim sredstvima u OSA-i. Vrijeme je sa se digne hajka oko VSTV i u tom polju da Inzko djeluje. Mislim da smo odgledali vrhunac Mileta Dodika, lagano kreće izloacija još od samita u Berlinu...
ok, presumpcija nevinosti postoji... a šta će se desiti ako se DOKAŽE da je Tegeltija zaista primao mito? u Austriji pade vlada jer je jedan pijani blesan pokušavao da impresionira neku rusku "oligarhinju", dakle zbog nečega što se, kao, tek trebalo desiti... hoće li, ako se krivica dokaže, Tegeltija biti procesuiran, a VSTV raspušten, kako bi i trebalo biti AKO se krivica dokaže?
Niko od ovih prijeratnih kokosara nema muda. Kad vec krades otimas primas mito ne budi ckapi reci jesam
Covic isusiva jezero prodaje drugoj drzavi vlneuplaciva nista bih i timu kazes da nisi korumpiran tuzis kakoti dragan covic naredi fuj
Čujte, dok se ovoliko pravda i pere očito je da ga je neko nagovorio da se susretne s tim čovjekom,, susreo se a odkud mi znao šta se sve izdogovaralo. Šta ima on da se sastaje sa nekim inspektorom SIPA kao posrednikom ..
Korupcija je blag izraz za diletantski lopovluk.
joj Hamo vidi mu glave
Pa naravno da se kod ovakvih poslova akteri ne susrecu po kafama ...
Ovog mafijoza i bandite pod hitno strpati u zatvor...VSTV je podcinio sebi kao svoju firmu i Jukicku snjim na robiju za korupciju
MA jok nisi ti, ti poštenjačina samo takva... Ja takvog vidio nisam..
Ma pošten je ovaj za četnike i za ustaše. Nije mu problem što Dodik i Čović JAVNO i bez okolišanja rade na razbijanju BiH ali zato optužuju Bošnjake ko na proizvodnoj traci iako znaju da je sve laž.
Tako ti je to muco kad te stranackie vode instaliraju odradis odredeni posao i onda tobom obrisu patos posle toga zna se gdje ti je mjesto.
Sitni mafijas i propali kckar, sluga Mede Dode!
A kiks.ba ni vijest originalnu sa žurnala da objavi, svuda bi to bila glavna vijest, osim kod nas. Dno novinarstva!
@Amoxicillin10000 Avdo je poznat po objavljivanju lažnih vijesti-afera..kliksu žao plaćat odštete više. Nateg'o ga je Dragan dosad bar 3 puta.. Je l' de, klikse?
Nesto nisam siguran Milane da ti mogu vjerovati.
@tuzla488 bolje nisi mogao reci. Samo imovinski karton sve govori. Da ti je plata 10.000 KM za vile i klince palce ne mozes skupit....a te kredite mogu macku o rep. Bravo. Zato i razlog sto STVARNA stvar oko imovinskih kartona nikad nije usvojena. A vamo se fataju sitni dilercici, neki zalozeni inspektori....itd itd.
Kkav odvratan lik, bljak..