Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta očekujete od đikana to se mora govnenom motkom .
KOSARCA I TELGETIJU na crnu listu EU I AMERIKE. ODMAH!
da, zato što mi nismo isti kao oni. I da je jedan ubijeni nevini Srbin, previše je, a kamoli više koje je zločinac caco ubio
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
A bosnjo pije snjima po kafanama i veselise sa ovim istim sa slike ko ima dobro pamcenje sjetiti ce se gdje i skim je bilo!
Ove godine je 27 godina od genocida u Srebrenici... A dženaza se klanja za 50 novih pronađenih žrtava. Sad stanite i zamislite kako su se obračunavaju mrtvim ljudima prekopavajući ih iz druge pa u treću grobnicu, i vozeći stotine kilometara i skrivajući tijela. S tim monstrumima dijelimo zemlju. Upitat će nas šehidi kako smo se odnosili prema državi koju su nam ostavili.
Pitas nesto za sta si unapried znala odg
Ono kad stida i srama nemas
Četnicka posla ... treba zavrsit sto je Dudakovic zapoceo i Medjunarodna zajednica kad je vidjela sjeqala se i nametnula Deytonski za slabo upucene
Ovo je strašno... Morali su glasati, pa taman i da je, kako oni kažu, bio SAMO strašan zločin. Radi se o danu žalosti. Moramo biti zaista svjesni s kim djelimo ovu državu.
Bakir i SDA nikako da izreknu ko je neprijatelj i genocidaš. Turska ih gura u Srbiju a sad im svi okreću leđa. Čak mnogi i napuštaju tu stranku
Zašto se insistira na tome da oni koji su počinili genocid nad Bošnjacima i taj isti genocid skrivali prebacivajući hiljade leševa u sekundarne grobnice trebaju o tome izjasnit. Kao kad bi se od višestrukog osuđenog ubicu i silovatelja tražilo da oda počast svojim žrtvama. Sud rekao kriv si, nisi ljudsko.biće već monstrum šta me briga šta ti misliš
u zatvor ih
Počinioci na vlasti
Nismo ni očekivali da će predstavnici fašista i fašističe ideologije usvojiti!
ovom kosarcu jbem bebu
Dok se ne počnu kažnjavati negatori utvrđenih zločina,nema napretka u državi..
Dabogda i vi djecu ukopali mamicu vam četničku
Nemam komentar na ove spodobe
Kad budete vi žalili naše srpske žrtve i mi ćemo vaše. Ništa manje niti više, sad može ban stoko
Vi ste svi žrtve ,al u glavu sa takvom pameti..
Pffff... A ljudi moji, cuj "stoko" :) Nesto kao, hajmo se dogovoriti "stoko"? Ma nije bitno, nije se dizala prasina radi "mira u kuci", pruzena je ruka, ali... nikada neces imati mira, nikad!
Negacija,negacija,negacija. Kako da priznaju istinu? Ljudskosti i humanosti tu nema jer da je bilo do genocida ne bi došlo.