Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ovi ne bojkotuju rad? :D
mene ovaj lik ne predstavlja , garant ,
Stvarno smo prkno Evrope
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad je trošit BiH pare ne smeta mu BiH. Moralno dno.
otisao da lobira protiv BiH
Nakaza.
Morao otici naredio mi pickousni ha ja !
Ovom U potrebi MMFa bi trebalo zabraniti da predstavlja BIH
Otišao da zadnjica vidi puta
VEĆEG UHLJUPA NISMO VIDJELI NA OVIM PROSTORIMA, TERZIĆ KOJI ZAMUCKUJE I FADIL KAD ŠTA PROVALI OPET SU ZA NJEGA MALA MACA.
Jesu li to entitetlije konačno odlučili da se miješaju u svoj posao?
Onaj trenutak kad bi više želio da se ne sastajemo i sa kim niti da nam neko dolazi. Veća bi korist bila da smo joj Glovom poslali bonbonjeru i suhih smokava.
Zna li se ovaj smrad najesti..
Kad treba raditi vi bojkotujete, a kad je zdranje i pijanke tu od vas mjesta nema pocev od satora po BiH pa do bjelosvjetskih restorana.SELJACINE.
A hoće se gosp. Merkel načiditi majmunima sa Balkana... Žuve u BiH, a rade da se ona raspadne i da narod bježi iz nje. A kad dodje kući sama će se čuditi svojim očima i ušima šta je čula i vidjela na Balkanu. Takav horor još nije snimljen...
Hebe se Merkel za Balkan! Da mu želi dobro, ne bi isisala milion obrazovanog i radnosposobnog stanovništva sa ovih prostora, već bi pomogla da se pohapse zlikovci, nacionalisti i lopovi, i da ta radna snaga izgrađuje Balkan, a ne njenu zemlju uz pranje švapskih ghuzica
Pa zar Srbi ne bojkotuju BiH.
Inace ga svi željno ocekuju, s obzirom da je veliki radnik, stručnjak i politicar u pitanju... Al u qhurtzu....
Trebali ste poslati Sejdu...Skenderbeg konjak...parexelans??