Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostavi pertle cvikeras da te mogu izvuci iz veprove pozadine.
Vidi mu glave ko Podravkin haše
LIK je IZOPAČENI POLTRON !!!
Eto ste ti i Duduk lumeni, kulturne face .... Blago se svakoj kući koju vi zaobiđete ...
Tegli tegeltija jos uvjek, oprez da ne proguta.
Jedino veći IDIOTI od Dodika su ovi što ga slijepo i bez pogovorno slijede i izvrštavaju njegove naredbe !!!! Vjerujte TUŽNO ih je gledati kad k'o papagaji prepričavaju i brane ono što je "baja" rekao !!!
KAKVO JADNO POLTRONISANJE
Kako kaze Tegeltija "Dodik je isključivo na putu interesa RS-a, i svih vrijednosti koje kroz historiju baštini" kao sto su ratni zlocini, genocid, etnicka ciscenja itd.
jel istina da je Blinki izjavio.otelo se passcce
Zoki , :..u rsu ne žive samo Srbi...i ti jako dobro znaš šta je presudio Ustavni sud u pogledu ravnopravnosti svih stanovnika u oba entiteta.Drugo , svi ste davno , a i najnovije , prihvatili Eu i Nato put BiH i na račun toga dobili ogromna sredstva od Zapada , Tako da ste u obavezi to opravdati .U protivnom , imate velike probleme..Samo ove god. morate vratiti 1.2 milijar.kredita .Kako , Zokice..?
Ovaj Tegeltija je veći lopov od šefa mu. Slijedeći je on na CL SAD po svoj prilici.
Odjebi više žvaljavi i ti i Dodik više u 3 p materine, dodijaste
Da hoce mogu ga smjeniti kroz noc, isto onako kako su ga i doveli na vlast. Ali nece i ne zele.
Jbt ti dodik najdraže, genocidašu..
Sto ga napada, kad je dodiku to najveci kompliment?!
Zar vi niste prestali komunicirati sa USA?
MeĐedu duduku,dikazi kraj,vjeruj kada mu dodje minut do 12 potpisati sve pa i nestanak genocidne tvorevine..a twbe kriminalca i istale isporuciti u zatvor..samo da bi israo na slobodi a ne na vlasti...