Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka smrt od covida ide na dusu nesposobnim vlastima
To Tegeltija ko bi rekao da ti mrzis Bosnu vidis kako si ti vrijedan
To maca dok vi dobijete iste pojavice se upgrade verzija 21, a uskoro i 22. Tako da cete morati kupiti nove naravno a ove sto smo platiti baciti.
Čuj ispregovarala i platila. Pa bolje da nisi ništa govorio, jer vakcina nema na mapi.
Moj Tegeltija na koji popis se ti pozivas? Onaj kad su Turci dosli u Bosnu? Po tom popisu bi sila pokrivenost sigurno 100%
zasto kupujete tolike vakcine ,pa ne misli se debela vecina vakcinisat,neznam u cije ime kupujete
Pa ima nas 2.5 miliona, a ne 100 miliona.
S tim da je polovina vakcina obični škart. Ne bi me čudilo da više štiti srijemuš od korone nego Sputnjik V.
@GlasNaroda22 Necemo mi zaliti za CDA, mi cemo na svaki moguci nacin, odavde do diznilenda da vas progonimo sa prijavama za VAS krimi-rad.Nece vam ni djeca ostati suha! Sve sto ste prenjeli na njih LAHKO se dokaze poreznom prijavom i primanjima!!! Necete moci ni sakriti lovu vani, bicemo hebeni Zidovi, jer drugacije ne moze!
Pojedini političari su se baš proljepšali kako ne skidaju maske
Vise su Nadrealisti pogodili u zadnjih 32g desavanja, nego sve religije poznate covjecanstvu do sada 😄 Ovo vrijedi za sve lopovluke poznate danasnjici u nasem BH drustvu i sire(Srbija Hrvatska) Rak je medju nama, stranci su samo fol, dok 'nasi' uzimaju uloge iz Nadrealista.Tesko da ima neka uloga da nije preuzeta od strane onih koji nas truju zadnjih 32g.Teskoo...
Obecanje - ludom radovanje