Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma koga je to više briga, kad narod nema šta jesti.
ti si sigurno srbin koji relativizira sve vazne stvari.. Kad se prica o vaznim stvarima za opstanak bosne, vi pricate fol gladni, nacionalizam ovo ono... ovo je druze moj vazno za BiH, a ti sebi zaradi da ne budes gladan..
@Kritichar koji ba narod ...mozda uhljupi poput tebe ....narod vise ne zna sta da izvolijeva od jela ...i jos imamo za auta, mobitele, ljetovanja ...i na to jos imamo da uplatimo milijarde na kladionice i jos imamo pored svoje najbolje za uvoznu vodu ...ko god da vas placa da serete i piskarate negativnosti trea da znate da ste provaljeni .../€b0 vas vise autogenerisani lajk !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
naravno.. postoji program reformi.. i on se treba provodit..
Uskoro ce biti u vijecu ministara, ne postoji republika sumska! Jos malo...
NAravno da se ne nalaz u Vijeću ministara. Eno ga u Bruxelles-u
Otrjeznite se samo nebuloz narodu servirate dokle ćemo u prosjeku jesti sarmu vi meso a masa kupus
Svima koji vjeruju da je Zelko postigao neki veliki uspjeh slanjem PRVOG ANP-a(ako smo ga uopste poslali) preporucio bih da posjete web stranicu Ministarstva vanjskih poslova Crne gore. http://www.mvp.gov.me/rubrike/nato/Razvoj-odnosa-Crne-Gore-i-NATO-kljucni-datumi Crna Gora je TRI godine nakon slanja PETOG ANP-a u skupstin donijela Zakon o potvrđivanju Sjevernoatlantskog ugovora i Protokola uz Sjevernoatlanstki ugovor o pristupanju Grčke i Turske.
Bakir je sve neki dan rekao u nastupu iskrenosti. "Nista od NATO ako ga Srbi ne zele".
...srBi u NATO-u....neprocjenjivo!
Kakva predstava za narod. A narod se lozi i lozi haha
Mi toliko problema imamo da je ANP stvarno nebitan. Jebote ANP ako će nas na kraju ostati 300 hiljada u BIH
imate li sta pametnije predlagati...ko je pokrao pare od akciza u zadnje 2 godine..milijarde su u pitanju.. zasto bolesni ljudi nemogu najobicnije nalaze da izvade,kakvo nam je ovo zdravstvo.. vidi te li koliko je hrana poskupila,a plate penzije zaledzene u duboki minus.. imate vi itekako sta rjesavati a ne handriti se oko ANP koji je samo narod podjelio..
Normalno da nije u Vijecu ministara kada je otisao za Brisel u sjediste NATOa. Ako nije tako, zasto Dodik nije smio da cijeli dokument predstavi skupstini RSe, nego je predstavio nekih 40ak procenata istog?
Ko ne bi ovakvu vojsku htio u svom sastavu? Ne treba joj ni hrana ni oružje.
pa zašto ja nato problem celo vrijeme.ima važnijih problema koje treba rješavati.pustite nato.
1Mart dan države koju volim ali i dan da odem u njemačku i živim i radim kao čovjek i da i dalje volim sve države
Ovo me podsjeća na onaj vic kada provalnik siluje Fatu dok sa Mujom igra "ko prvi progovori - Magarac!"
Ako je tako kako ovaj, Tegelttija kaže, šta onda čekaju Fahro, Željko, Bakir i Dragan? Svi kod Fahra na toranj zajedno skočite sa igle! Lopovi lažljivi! Što neko iz " bošnjačke pozicije nije nešto proslovio" ? Možda su nspomenuti to već prodali bez znanja svojih birača? Ulica, Ulica, Ulica!