Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje bi bilo da ponudite odnosno dovedete strucnjake da se ispita porijeklo imovine bakira, dodika i dragana!!! Tek sa tim bi pokazali da zelite dobro BiH.
Ja onako na prvu pomislih da je Tijana Ajfon,,al reko neb klix valjda i o njoj nešto objavio
Gospođo ovi domaći političari misle da su oni Bogom dati da su sveznalice neće da prihvate savjete domaćih pametnih ljudi koji misle dobro za BiH i njen narod a ne znam kako i da li će prihvatiti vaš prijedlog.VAMA ZAISTA HVALA ZA SVE ŠTO STE URADILI I RATITE ZA JEDNU I JEDINU BIH
Tanja Fajon: Slovenija će BiH ponuditi stručnjake za reforme na putu ka EU ! Stanovnici BiH koji već 30 godine žive kao psi: Taaa će on meni govoriti ! Taaa on zna ?!
Tanja je istinski prijatelj BiH i hvala joj na tome.
Koliko smo istinskih prijatelja izgubili tokom prošle godine? Zašto tražimo prijatelje kad politika poznaje samo interes i uticaj. Imate li privatno tako proračunate prijatelje? Nismo sami sebi prijatelji, misliš da trebamo nekom?
Ma đesi momak, smiri malo. Zamantaće ti se od tih profila.
Uvijek bila dobar prijatelj drzave BiH.
Nema ovdje pomoci. Nikad mi u Eu necemo biti.