Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav ba dijalog ovdje, hahahaha. kako ce provincijski papci diskutovati i kako od njih ocekivati dijalog. tanja prošetaj ...
kad bi ona razmisljala kakav standart treba BiH ua EU...nebi to nikad ni spomenila: Bihu EU
kada dodje vrijeme za pregovore za ulazak u EU.. bit ce situacija da ovi hrvati iz HR 'podrzavaju' ulazak BIH u EU..a nasi hrvati ce kocit put u EU..
Zašto ne kažete da Fajon nije mogla ući u Parlament bez burke?
BIH u EU bez RS i doDICK-a
Kažete ; "...da bez dijaloga je teško iči napred...."..!!!!! Ali , vi ste ( Europa i Amerika ) jasno apostrofirali ko su največi krivci ( ronhill& academic) koji koče napredak zemlje...Iiiiiii , šta sad...??? Zar vam nije ispod časti da sa tim ljudima ponovo mlatite praznu slamu i bezuspešno očekujette da se " oni nešto i s nekim dogovaraju"...???
Reci nam, o sveta Tanja!
Kaže ne mere ljebe preko pogače. Viš kako more. Dođe ovdje nama, ispriča bajkicu na koju bi je i ono dijete što siše prst mrko pogledalo. EU je dobra, svađanje je loše, dijalog je dobar, nacionalizam je loš. Ode kući, mi klimnemo glavom i nastavimo po svom. Ona klepi platu sa 6 sifri mi šišarike u dupe. I vuk sit i ovce na broju. Ha ya bome, europejski.
Politicari dobro znaju da ako ikada udjemo u EU, da oni vise nece moci pljackati i raditi sta zele. Znaci, licemjerno kazu mi smo za EU, a rade sve protiv toga!
Sjoj, lovacke price. Kakva BiH u EU. :D Budimo realni, ni za narednih 30 godina nema ni priviriti.
Macko ako nas ti ne proguras u EU nece niko. Puna podrska za ovu gospodnju😀😀😀😀
Prema svim anketama dosada radjenim, vecina gradjana smatra da nema svrhe glasati u BiH!? Da li je ovo misljenje opravdano i zasto? Zapad ocekuje da gradjani urede gradjansku drzavu, tako sto ce glasati za pro Bosanske (gradjanske kandidate) kojih ima bezbroj na listama.Gradjani ipak ne glasaju .zapad se pita zasto ( misle-dobro im je , ne zele promjene) i tako u krug. Smorise.
koga vi yebete, Brisel podržava konstitutivne narode, a u upitniku pitaju šta je to i pišu kako nije kompatibilno sa europskim pravom i jednakošću svakog pojedinca. Nećemo ući u EU nikad sa konstitutivnim narodima, a prave se reforme zakona da se zacementiraju te podjele
ko zadnji izadje nek svjetlo ugasi!
Heljp Šaciri...heljp,heljp...vrati se radosti prethodnih dana!