Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemaš ti pojma srećo i mani se selama jer selam i srpski borci koji rade kod Žutog i Samira i Emira ne idu baš zajedno.
idi sa kim hoćeš samo nemoj se glupirati.jer niko ne radi za sarajevo taxi već svi za sebe i da znaš sarajevo taxi je udruženje samostalnih taxi vozača ako ne znaš šta je udruženje tvoj problem
al im ga suknu posteno... a sto se tice sarajevo taxi dosta raje koju znam rade za njih al fuj neljubazni odvratni umisljeni pedofili....da ne nabrajam svi smo se manje vise susreli s njihovom \"ljubaznoscu\" pa cu tako radije ici crvenim,žutim samir&emir il vec neg njima pa u krajnjem slucaju i prosetat....Selam
Kad su ti tako dragi privredni subjekti koji obavljaju taxi djelatnost u KS jedino što bih ti zaželio je da ti neko iz uže familije radi kod dotičnih. SMRT FAŠISMU!
johnny bravo,javi se da ti ja ustupim svoju trulju jedan dan pa radi,jer je to najbolji način da te uvjerim da nisi u pravu.
ovih pacijenata \"sad je gradski prijevoz skuplji od Taxi-a, ima li to igdje na svijetu\"... pa nema nigdje, naravno, jer nigdje ne postoji drzava sa ovakvim platama i ovako bezobrazno skupim GRAS prijevozom... neka sad gospoda Sandze iz GRAS-a spuste cijene karte na 1 KM... i rijesen problem
Nije \"semptembar\" vec \"septembar\". Nije \"istako\" vec \"istakao\". I septembar nema 31 dan.
@ mrs seljacina si ti. Odakle li samo dosao. Jedini pravi taxi je Sarajevo Taxi. Nikad ne bih sjeo u neki privatni taxi kod nekog sandze ili sta je vec... Sarajevo je imalo jedini pravi Sarajevski taxi, sve drugo su papci i sandzaklije. zivio sarajevo taxi i vratio cijene na 1 KM.
Šta ima \"prolaziJo\"? Šta se sve naselilo u ovaj grad, da Bog sačuva. Niti si pismen niti znaš da računaš. Pa nisu ljudi svaki kilometar zauzeti jadan ne bio.
Bravo Kasime care moj, prava raja sarajevska se vozi Sarajevo Taxijem, a papci zna se PAPCI S PAPCIMA...
Proveo sam rat u Sarajevu i tacno znam sta je Sarajevo Taxi ucinio za ovaj grad. Iz lojalnosti i postovanja prema tim hrabrim ljudima koji su se pokazali kada je bilo najteze, nikada ne bih sjeo u drugi taxi.
Podrzavam SARAJEVO TAXI u svakom pogledu, moj novac nikad nece doprinositi sivoj ekonomiji, tako da se ne zelim voziti zutim, crvenim i ostalim sarenim lazama.
Još malo pa će poćeti prenositi ljude jer im se ne isplati paliti automobil na kratke relacije... Šta da radimo kad nam je u Sarajevu sve blizu... Da ih u New York pošaljemo?? Ne znam koja relacija da je u Sarajevu uvijek su mrzovoljni bili, a sad pogotovo.
sarajevo taxi je najbolji i svaka im čast. UZ VAS SMO
Posteni i preposteni ED, da te ja pitam nesto dali si iakada napravio doplatu na polisi autoodgovornosti zato sto si TAXI vozilo, ja vjerujem da nisi, takoder u amortizaciji su uracunati svi troskovi od registracije, pakni, guma, ulja. mozes i sam da to sracunas ali nazalost tvoj intelekt nije dovoljan da to izracuna. I molim te ne nemoj se vrijedati jer samo da znas mene je budilo sinsko vozilo poznato kao tramvaj koji je prolazijo pored pijace marklale ako znas gdje je to. Amorizaciju sam ti uracunao po 0.20KM po kilometru sto ti u konacni kaze slijedece ako predes 2000 kilometara mjesecno ti na amortizaciju uzmes 400KM x 12 mjeseci ti daje rezultat od 4800 Konv. maraka i mislim da je dovoljno za gume, pakne, i sve ostale rumunske ili turske djelove a bogami i za registraciju tvoje trulje koju vjerovatno placas na rate i djelove za automobil dobijas po nizoj cijeni. U ovo ti nisam uracunao ako te neko slucajno zakaci na cesti pa od osiguravajucis kuca uzmes cifru. Pozdrav Johnny_Bra