Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok su Bosnjaci neslozni, bezidejni, bezciljni i bez karaktera, desavat ce se ovakve stvari.
RADIOLOŠKA OPASNOST PO STANOVNIKE EVROPE: Svaki stanovnik Evrope (a posebno bošnjak) treba da zna da Smrdija krađom ogromnih količina električne energije ozbiljno ugrožava živote nekoliko stotina miliona stanovnika na starom kontinentu: Naime, zbog smanjivanja nestašice struje, evropske nuklearne elektrane rade mnogo većom snagom, što povećava rizik od černobilizacije kontinenta.
Nemas ti sta kome zahvaljivati .Ljudi cjene moralne vrijednosti za razliku od pojedinaca. Moralne vrijednosti se ne cjene zbog nekog, vec zbog samog sebe, jer moralne vrijednosti su razlika izmedju covjeka i olosa.
Da ste tako bili cvrsti kad se budzet RS-a donosio ili o akcizama i mmf-u,VO nebi imo za goriva u helikopteru...ali valjalo je stisnuti Ridju Quzu koja se bas rasirila