Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav šut u vlashka jaja....
Cuj bosanski muslimani i hrvatski civili? Znaci ovi sto su muslimani nisu civili? Mogli su i bosnjacki civili i hrvatski krscani?
Svjetski jevrejski kongres podsjeca na Prijedor, bijele trake, koncentracione logore, mucenja, silovanja ,ubistva civila i djece,masovne grobnice.Nesto sto se nije vjerovalo da ce se desiti na tlu Evrope ,poslije drugog svjetskog rata i Holokausta.
Gle tko se javlja, deset dana nakon šamaranja Palestinaca u njihovim getoima.
heroji su bili dok nisu nasi dosli do oruzja,tad je bila bjezanija cak i arkanovaca
Jevreji nastanjeni u EU I AMERICU su protiv onoga sto radi Izrael civilima, najveci pobornik i zastitnik Jevreja i njihovih zlocina je katolicka protestanska crkva...
Katolici i protestanti nisu isto. U Americi je evanđeljska protestantska crkva ta koja lobira za Izrael (Evangelical Church). Smatraju da su Jevreji božji dar. Zatucanost na nivou. Velika je nepravda napadati Jevreje koji žive u Evropi ili Americi zbog unutrašnje i vanjske politike Izraela.
Ne kontam. Podsjetili. A etnicko ciscenje u Prijedoru a isto rade Palestincima :(