Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laze bula
laze ti kurvetina od majke kopile cetnicko !
Zbog čega omalovažavaš žrtvu-svjedoka da pod zakletvom laže, imaš li konkretne kontra-argumente! Idi na Sud, svjedoči pomogni Sladoju ako znaš ili si bio očevidac da je bilo drugačije!
Cuj ovaj odvodio iz kuca i terorisao? Ma daj, zar danas istina nije drugacija, tj, muslimani su terorisali druge? Ko su ti? Ma da ih ima tuzila bi i Srbija i RS i sva bi sredstva u to usmjerili da makar malo ociste obraz! Logicno. Na svaku od vijesti poput ove ( nazalost bilo je bezbroj tih slucajeva fasistickog kurcenja prema civilima - samo sta su Sarajevu radili i dijelovima grada koje su bili okupirali, posebno Grbavica sa onim monstrumom ) uvijek ce se naci 'ponosni' maloumnik koji osudjuje neku osobu koja komentarise da je ovo sto su radili zlo. Cesto ce takvi majmuni pomenuti da je to radjeno kao odmazda za desavanja iz 40tih, jer muslimani su tad zlo sirili? A sta su to npr. srbi radili u drugom svjetskom, glumili mete handzarima? Pa vise je muslimana stradalo tada al sta sad - treba nesto iz proslosti da bude opravdanje za krvoprolice koje se desavalo ne tako davno il za neko buduce? Jel tesko reci ' ovo je uzasno, udariti se po glavi ne bi li se kojim cudom doslo pameti '?
Zločince treba goniti do sudnjega dana, oni ne smiju mirno spavati. Ako je neko morao biti u vojsci, NIKO nije morao zlostavjati nenaoružane ljude, civile, žene, djecu, pljačkati... Nema tu ama baš ni jedne olakšavajuće okolnosti. Maksimalna moguća kazna bez ikakve samilosti. I smrtna kazna je blaga kazna za ovakve dželate. Na komšiju udariti!!!
Izjava Zaka siraka negdi 93-94 je da su srbi narod bez vjere karaktera toje narod razbojnika i terorista
Kad se probude u covjeku zlo i potreba da zivi na tudji racun, a uspije izmanipulisati narod da ga slijedi ( dijelu naroda samo probudi isto zlo koje je cekalo svojih 5minuta, dio se ne mijesa dok neko iz straha prati stope svojih itd ima ovih kategorija mnogo ) desi se nesto poput balkana a posebno Bosne i Hercegovine 90tih. To naravno baca sram na lice svih koji pripadaju toj grupi ali ne mozemo iz toga izvuci zakljucak da su svi oni htjeli isto. Koliko god ti smeta kada se ovako pominje neko tvoj gore gore bi se trebao osjecati kada tako generalizujes druge, nebitno jesu li oni vecinski agresori. Ne cini drugom ono sto ne zelis da cine tebi - osnova svake religije ( kazem religije jer to se ovdje najbolje shvati :D ) a daleko od prakse vecine pripadnika bilo koje od religija.
Strahota.