Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Franc, nije te stid napisati ovakav komentar na nivou amebe... Kepecu koji je hrabar uz pusku pred civilima zelim dvadesetak godina Zenice. da je meni, nedao Bog uradio nesto ovako ili nekome mom, moj zivot bi posvetio da mu se osvetim... Kmico jedna kukavicka...
steta sta je batko ostavio ovog mayyym.una u zivotu, ja bih ga u potocare na cerecenje
Što duže održavati majmuna Batka na životu a pritom mu dovoditi sve preživjele žrtve da mu isto rade, što je i on njima....a za one tragično nastradale od njegove ruke, svaki dan da ga vod specijalne policije mlati od 08:00-16:30, s tim što bi momci trebali imati barem jednu pauzu od pola sata! ;-).....i tako sljedećih 20-30 godina!