Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce Fadil da im smanji 20%
@xsarajevo pa neka smanji, svakako ih je 80% dobilo posao preko štele i mi plaćamo danak njihovog neznanja. Drugo, ne pružaju apsolutno nikakve usluge nego su se zaključali i čekaju da ljudi umiraju po kućama. Treće, prije Krone su godinu bili u štrajku što doktori, što medicinske sestre, i zbog toga im treba j sve po spisku a ne povećavati im plate.
Dunja ti idi nek te Fadil lijeci, znali ili ne plaća se dize zato što sada rade kao crnci. Za fadila jedino što je dobro uradio kao premijer jeste da je sprijecio ogromne gubitke u privredi jer ju je davno unistio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Oni su Heroji u ovome vaktu...
j3b4o je majku onaj koga je doktor izliječio
DunjaWasHere...ti si nesnadjen,neobeazovanizgleda pa ti zdr.radnici krivi sto si bolestan u glavu od frustracija a lijeka ti nema
Lexillium....hajde ti idi pa kominiciraj sa toliko pacijenata mimo corone se lijece pacijenti i primaju a ne znas da li nosi coroniu sa sobom a dodje zbog infarkta,mozdanod ili nexeg drugog ,treba ga pregledati ,sestra terapiju dati i itd itd sadacsr isvijetu cjene vise nego iko samo mi dolazijemo da smo pokvarena nacija a zato ljubimo svaki svogbpoliticara nabijem cas na ku ...c lo hod ih blati koji su radili dok ste vi u podrimima i dijadpori sjedili
A naš Dilfa konta kako bi im još izbio iz džepa.... Fadile nesrećo, gori si od corone, a gluplji od zida !!
DinjaWasHere.....ne seri tu bgti ,zlobno i pokvareno zboris
400 + 10 %. =. 440€. nije lose svicarci na aparatima
Bijeda! Niti rata, niti stradanja, a tako bijedna drzava.
Eto mene iz Njemačke da radim u Srbiji.
@BHcuvarBosman345 ujrum bujrum samobanovani Kuline 345. Radices na gradjevini..BG na vodi..ako odgovara? Dobre plate cuo sam a sve obezbedjeno..smestaj,hrana..ja bih te svaki dan posecivao da uzivo cujem kako psujes 😂
....mislio sam na zdravstvo, nisam ti ja za mješalice .....i uzgred nedaj coroni ba sebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U svakoj normalnoj državi u ovim trenutcima zdravstveni radnici se iznimno poštuju, a jedino kod nas narod ne prestaje pljuvati po njima. Vidjet ćemo hoće li isti taj narod biti oštar na jeziku kada sebi političari povećaju paušale.
Daj mi konkretan primjer sta su nasi medicinari uradili za vrijeme pandemije pa cu ih mozda i ja poceti cijeniti ?? Ko je od ovih pacijenata umro u bolnici, svi su pomrli kucama. Medicinari ih jedino prevuku do mrtvacnice kad umru..daj konkretan primjer
Za pohvalu. Svi na Vucica,treba biti realan. Za Srbiju je kralj. Sto se Dodik ne ugleda o njega?
Citate li ovo nacionaliste, hocete li i vi nasim medicinarima povecati plate? Gdje cete uloziti 75 miliona eura sto ste danas dobili od EU? ( u ime naroda naravno :)
@DostaDosta daj bože da narod vidi bar pola od ovih 75 miliona...
ovo je vec cetvrto poviecanje medicinskom osoblju u Srbiji za vde godine. prvo zbog masovnog odlaska u Njemacku medinira a sad zbog korone... samo medinske sestre imaju preko 500 e sad placu ako se varam?
ovo je vec cetvrto poviecanje medicinskom osoblju u Srbiji za vde godine. prvo zbog masovnog odlaska u Njemacku medinira a sad zbog korone... samo medinske sestre imaju preko 500 e sad placu ako se varam?
@alek ovako stoje stvari prijatelju..med.sestra ce od sutra imati platu 54000 dinara sto je 900 km. To je bez bonusa, nagrada, prekovremenog, nocnog. Sa Tim idu svakako na iznad 500 a ako rade vise i 600 evra. Visa med.sestra vec sad I'ma 500..sa prekovremenim i dezurstvima mos da dodje i do 700
Ionako su im manje plate nego nase.
@gooUser1584980821 najverovatnije da je tako..u Decembru prosecna plata u Srbiji je bila 508.5 evra po zvanicnom srednjem kursu, u Januaru 511...sa ovim povecanjem medicinarima ocekuje se minimum 520 evra a verovatno i nesto vise. Jos Srbija ne moze da se uporedjuje sa vama ali koprca se nekako, bori se..
KONKRETNO !