Najveći praznik katolika
0
Svim katolicima sretan Uskrs
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan Uskrs svim koji ga slave. Žalosno je što u našoj zemlji mediji skoro pa uvijek zaboravljaju protestante, pa ih treba stalno napominjati da i njima čestitaju, tj. da ako ništa drugo ne stavljaju samo katolike u naslov nego sve one koji slave.
Volim brate kada dodjem na Sarajevski portal, a vidim kako ipak nas narod ima kulturu postivanja. Jer zaista, samo onaj ko postuje sebe, moze postovati druge. Sretan Uskrs svim kriscanima koji ovaj blagdan obiljezavaju danas!
Sretan uskrs svim Hrvatima. I hvala svim Hrvatima islamske vjeroispovjesti koji su nam cestitali na S-X.
sretan uskrs svima koji ga slave
Sretan Uskrs svima koji ga slave uz sve najljepše želje njima i njihovim obiteljima. Lijepo se provedite i uživajte u životu =) Vaša m
sretan uskrs, veliki praznik svih Hrvata!
Srecan Uskrs svim Katolicima!!!
Sretan uskrs svim Bosancima i Hercegovcima katolicke vjerospovjesti i naravno i svim ostalim koji ga slave! ;)
SRETAN USKRS SVIM KATOLICIMA BOSNE I HERCEGOVINE, KAO I KATOLICIMA ŠIRO SVIJETA, ALI I SVIM ONIM VJERNICIMA KOJI HRISTOVO USKRSENJE SLAVE PO GREGORIJANSKOM KALENDARU. ŽIVJELA NAŠA DOMOVINA BOSNA I HERCEGOVINA U KOJOJ SE SVA ISKRENA SRCA RADUJU SVOJIM KOMŠIJAMA KOJI SLAVE SVOJE PRAZNIKE I BLAGDANE U PUNOJ SLOBODI.
Happy Easter!
e moj srbine uvjek si dalabu i napucaj se govana sretan uskrs
Sretan Uskrs svima koji ga slave u Bosni i Hercegovini! :)
sretan uskrs
Katolici su manjina zar se ovaj praznik treba slaviti u BIH?
hvala svima na cestitkama pogotovo loliti;) i ja secestitam svima SRETAN USKRS!